上一頁下一頁
發新話題

喜愛短裙

收藏  |  訂閱
922  82.3k

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 12:17 PM 發表 查看引用來源

哦,是嗎,有咁樣的女王嗎?以我舒服為主要,即係點呢?願聞其詳??:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:
琴晚響太子野生捕獲唔到你,現家返黎都要J爆你 , J返夠本先

引用:
原帖由 degree06 於 2017-11-16 10:56 AM 發表 查看引用來源
靛藍色呢:smile_40:
呢個色系我都好喜歡。但我近牌無乜買咁嘅色的裙

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 12:15 PM 發表 查看引用來源

真的嗎??但點解係毛巾唔係裙???:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:
因為想睇你點樣將毛巾變成超短裙,仲好睇過魔術,起碼有性趣味嘛!

見到紫色迷入一入黎支持,我又係超愛紫色,
我好多bra, un, 睡衣,手袋,銀包........全都係紫色!!!!
以前曾有一條深紫色窄牛,可惜一次意外無左,
到而家都買唔番咁岩:')

引用:
原帖由 bcm 於 2017-11-16 12:39 PM 發表 查看引用來源
我好多bra, un, 睡衣,手袋,銀包........全都係紫色!!!!
B姐都係紫色狂迷

引用:
原帖由 bcm 於 2017-11-16 12:39 PM 發表 查看引用來源
同我d fd一樣~
由銀包,手提都好多o野都係
不過紫色有種elegance o既feeling

引用:
好呀!多謝師姐支持!天生愛紫的我!
你喜歡邊款BRA及UN?SHARE下。我們多些交流!:smile_44::smile_44::smile_44::smile_44: 但我係新手未夠分可回覆PM :'):'):')

粉色系列,都與別不同

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-16 12:36 PM 發表 查看引用來源

因為想睇你點樣將毛巾變成超短裙,仲好睇過魔術,起碼有性趣味嘛!
我都係忽發奇想咋!未必次次都得:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-16 12:58 PM 發表 查看引用來源

我都係忽發奇想咋!未必次次都得:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:
Tube top 變短裙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆