上一頁下一頁
發新話題

學生妹走光日記(回憶走光令我識到ex), #96包剪揼輸左罰,#134坐港鐵走光

收藏  |  訂閱
177  70.0k

引用:
原帖由 後上樂園 於 2018-1-21 12:05 PM 發表 查看引用來源

樓主依家重有冇喺學校或者街外咁玩?
我平日著短裙係學校或者出街都多人望, 所以而家都好少玩

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-1-24 12:06 AM 發表 查看引用來源

我平日著短裙係學校或者出街都多人望, 所以而家都好少玩
唔靚點會多人望, 滿足下大家啦…

引用:
原帖由 香港狂野的樓主 於 2018-1-24 12:12 AM 發表 查看引用來源

唔靚點會多人望, 滿足下大家啦…
我著短裙多人望我唔介意既,
望時望,唔好偷影人裙底就ok啦

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-12-26 11:57 PM 發表 查看引用來源

有呀, 我行到4樓,下層有個男同學係樓梯下層望上去, 我再繼續行到上5樓, 個男同學就跟住我行, 即係我到5樓佢就係4樓, 到d fd大聲:嘩...佢就嚇到即走
好正呀...你明知有男同學係樓梯下層望你裙底, 你尤得佢望,唔怕佢影你裙底咩?

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-1-19 01:18 AM 發表 查看引用來源
係pe堂換衫時見到既, 我地幾個女仔都熟既, 我自己就冇著定pe褲係校裙入面, 咁有次我著左條特別款既底底,換衫時我有d遮遮奄奄, d fd見到我咁就玩掀裙, 我當然都會掀返佢地條校裙, 佢地雖然有d會著定pe褲, 但我地係會幾 ...
想知你著左條點特別款既底底? 引到女仔都掀你條裙:smile_47:

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-12-19 09:50 PM 發表 查看引用來源
那些年玩過的一個game (包剪揼,輸左罰)

記得中四果年,學校好多女同學都有摺短條裙,我同幾個女仔fd都有摺裙,我就有底裙但冇打底,有個fd同我一樣,另外幾個fd都有著打底或pe.褲,係放小息時間,我地幾個 ...
可惜我中學讀男校

引用:
原帖由 偷龜者 於 2018-2-13 12:17 AM 發表 查看引用來源
好正呀...你明知有男同學係樓梯下層望你裙底, 你尤得佢望,唔怕佢影你裙底咩?
中學學校d男同學唔會影架, 佢地玩最多都係望完大聲講

引用:
原帖由 偷龜者 於 2018-2-13 12:57 AM 發表 查看引用來源
想知你著左條點特別款既底底? 引到女仔都掀你條裙:smile_47:
t-back款底底, 果時係初期著返學, 係幾個熟既女仔fd玩掀裙, 其他女同學都只係望下

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-2-18 11:44 PM 發表 查看引用來源
t-back款底底, 果時係初期著返學, 係幾個熟既女仔fd玩掀裙, 其他女同學都只係望下
樓主宜家重係學生身份?

引用:
原帖由 普賢 於 2018-2-18 11:55 PM 發表 查看引用來源

樓主宜家重係學生身份?
係呀, 我宜家係學生, 不過唔係中學生, 係大專生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆