上一頁下一頁
發新話題

學生妹走光日記(回憶走光令我識到ex), #96包剪揼輸左罰,#134坐港鐵走光

收藏  |  訂閱
177  70.0k

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-12-26 11:49 PM 發表 查看引用來源
後面都唔算多人
都成功引到仔

今晚見到一件事,同呢個post有d似所以喺呢度同大家分享下,就今晚喺一間設有座位既書店,見到有個幾靚女既學生妹(估計佢都中5中6),坐喺地下睇書,不時棟起雙腳,可以話係中門大開,行過既路人都會見到,我睇到眼都突埋,而且佢算係樣靚身材正果類,可能佢都係樓主既同好既大膽版,呢件事我日後都會記得!

而家啲學生都唔介意走光咁...定覺得咁樣唔算走光呢?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-1-8 11:53 PM 發表 查看引用來源
可能佢會覺得咁樣好玩又刺激,都係貪玩啦,但現場確實好吸晴

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-12-27 12:13 AM 發表 查看引用來源

果時我地5個女仔, 其中一個好中意hello kitty既, 佢d底底都會有hello kitty
一個就中意著白色底, 然後有d碎花或碎點圖案
一個就中意著粉紅色
一個就中意白色或者米色或淺黃色
我自己就好多顏色同款式都有, 可以 ...
女仔們之間傾計講?還是pe堂換衫都會各自觀摩下所以咁清楚?

引用:
原帖由 ki225 於 2017-12-29 11:19 PM 發表 查看引用來源

都成功引到仔
條裙摺到咁短上樓梯, 點都吸引到d仔望

引用:
原帖由 後上樂園 於 2018-1-8 11:13 PM 發表 查看引用來源
今晚見到一件事,同呢個post有d似所以喺呢度同大家分享下,就今晚喺一間設有座位既書店,見到有個幾靚女既學生妹(估計佢都中5中6),坐喺地下睇書,不時棟起雙腳,可以話係中門大開,行過既路人都 ...
我曾經係公園有滑梯既地方, 有著校服裙既女學生走光, 幾個女學生繞腳打坐咁坐, 冇著打底個個就露晒底..
有次就見到著住校服既情侶, 個女仔著住校裙不時棟起雙腳, 一棟起腳就走光露底

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-1-8 11:53 PM 發表 查看引用來源
我覺得係唔知道自己走光, 亦冇留意有人望緊自己裙底

引用:
原帖由 cwsj2003 於 2018-1-15 11:58 PM 發表 查看引用來源

女仔們之間傾計講?還是pe堂換衫都會各自觀摩下所以咁清楚?
係pe堂換衫時見到既, 我地幾個女仔都熟既, 我自己就冇著定pe褲係校裙入面, 咁有次我著左條特別款既底底,換衫時我有d遮遮奄奄, d fd見到我咁就玩掀裙, 我當然都會掀返佢地條校裙, 佢地雖然有d會著定pe褲, 但我地係會幾個捉住一個, 然後拉低pe褲再掀裙, 咁就清楚見到底底, 大家互玩幾次之後, 大家中意著咩色咩款底底都清楚晒

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-1-19 12:48 AM 發表 查看引用來源
我曾經係公園有滑梯既地方, 有著校服裙既女學生走光, 幾個女學生繞腳打坐咁坐, 冇著打底個個就露晒底..
有次就見到著住校服既情侶, 個女仔著住校裙不時棟起雙腳, 一棟起腳就走光露底
樓主依家重有冇喺學校或者街外咁玩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆