上一頁下一頁
發新話題

學生妹走光日記(回憶走光令我識到ex), #96包剪揼輸左罰,#134坐港鐵走光

收藏  |  訂閱
177  70.0k

引用:
原帖由 keveno 於 2017-11-9 06:08 PM 發表 查看引用來源
有冇男人口爆過你?
冇呀,冇玩呢d

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2017-11-10 11:29 AM 發表 查看引用來源

有冇見過d無著底底架??
冇見過冇著底底既女仔
走光通常都見到有著底底

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-11-12 12:13 AM 發表 查看引用來源
冇見過冇著底底既女仔
走光通常都見到有著底底
有底唔見光喎......

我都想做fd

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-10-21 01:06 AM 發表 查看引用來源
我第一次係呢版出post,希望各位師兄師姐支持下,俾d意見,雖然都好幾年前既事,但這次走光經歷令我識到我ex,佢係我既第一個,當中內容係事實黎架,對話內容憑記憶盡量寫

記得中三係學校某日,我拎住dfile, note ...
想識你

那些年玩過的一個game (包剪揼,輸左罰)

記得中四果年,學校好多女同學都有摺短條裙,我同幾個女仔fd都有摺裙,我就有底裙但冇打底,有個fd同我一樣,另外幾個fd都有著打底或pe.褲,係放小息時間,我地幾個行到要上樓梯,我地5個女仔平排個位置係
企最左邊扶手叫亞欣冇打底(最左邊係最易走光,因樓梯轉彎咁係下層望上去都望到)
企阿欣隔離叫亞儀係有著打底(比起A走光機率細D)
我就企中間位冇打底(係樓梯下層望唔到,係後面跟上樓梯會望到)
企我右邊叫亞玲有打底(係樓梯下層望唔到,係後面跟上樓梯會望到)
企最右邊叫亞芳有打底(係樓梯下層望唔到,係後面跟上樓梯會望到)

亞欣想行去右邊,我地feel到佢怕走光,
亞芳就對阿欣:驚就唔好學人摺裙
亞欣回應話:你咪仲驚又底裙又p褲
我就加把口話:夠膽就齊齊唔打底上樓梯
亞芳:好,照而家咁企照咁行
亞欣回應亞芳:夠膽就唔打底企最左邊行上去
我跟住話:佢夠膽唔打底先算啦
亞芳對我:係咪玩針對呀?
我話:一係咁,玩包剪揼,輸嗰個唔打底行上去
亞儀:又玩呢d?
亞欣:你唔係驚呀?
亞儀:你自己驚係度話人
亞欣:唔知邊個驚,又底裙又p褲
亞儀:最驚果個係亞玲,粒聲都冇出過
亞芳:咪係,都唔幫下口
亞玲:玩咪玩!
亞欣:輸嗰個企最左邊行上去
跟住我地5個女仔就猜,結果我先贏,最後係亞儀輸,亞儀準備企左邊行上樓梯,望住我地
亞儀:你地仲唔企好?我輸企最左,羸既企最右,一齊行上去
亞欣:你都未除p褲
亞玲:乜唔係剩係輸嗰個先行上去咩?
我話:係呀,輸嗰個唔打底企左邊行上去
亞儀:吓!咁唔玩喇,諗住齊齊上先玩
亞欣:輸左唔認數,p褲又唔除
我話:你地唔好嘈,不如咁啦,我地今次陪亞儀行上去,跟住再猜多次,淨係輸嗰個唔打底企最左邊行上去,ok?
亞欣:你猜贏你話事啦
亞芳:ok
亞玲:無問題
我話:無問題就齊齊去廁所除p褲先
跟住就齊齊去廁所除打底,我同亞欣無著打底,所以唔洗除,睇住亞儀亞玲亞芳除,除左p褲之後就行去樓梯排好齊齊行上去,我地行左上樓梯一層就算,後面只有好少同學咁啱上樓梯,咁完左就再猜,輸左就一個企左邊行上5樓,結果最後竟然係我輸,輸左我自己企左最左邊行樓梯上去,今次佢地幾個好靜下,跟住我行上去,中途都有d同學望望下,行到4樓有個男同學係樓梯下層望上去,去到5樓,幾個fd先大聲:嘩…咁先完左今次個game

好耐冇見,絲打update喇喎,即留言支持再睇

年紀輕輕就有露出癮呢。。
我八卦問幾歲開始DIY?

引用:
原帖由 離火 於 2017-12-20 06:19 AM 發表 查看引用來源
年紀輕輕就有露出癮呢。。
我八卦問幾歲開始DIY?
我唔太肯定, 大約12,13

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-12-20 15:24 發表 查看引用來源
我唔太肯定, 大約12,13
好早。。
所以都識露出引仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆