上一頁下一頁
發新話題

學生妹走光日記(回憶走光令我識到ex), #96包剪揼輸左罰,#134坐港鐵走光

收藏  |  訂閱
177  70.0k

學生妹走光日記(回憶走光令我識到ex), #96包剪揼輸左罰,#134坐港鐵走光

我第一次係呢版出post,希望各位師兄師姐支持下,俾d意見,雖然都好幾年前既事,但這次走光經歷令我識到我ex,佢係我既第一個,當中內容係事實黎架,對話內容憑記憶盡量寫

記得中三係學校某日,我拎住dfile, notes, 行緊學校走廊,一個同班男同學叫亞武,佢係我側邊行過撞到我手踭,整到我d file, notes都跌晒落地下,當時我著住條校裙踎低執,佢就係我前面幫我執,對正前面仲要踎低佢實睇到我冇著打底褲啦,佢面都紅晒係咁同我say sorry,執好野走既時候

我問:等陣,你就咁就走? 
亞武:sorry呀,我冇心架!
我問:明天交數學功課做好未?
亞武:做好 
我話:做好咁借俾我參考(即係抄功課) 
亞武:咁牙..(表現得有d猶豫),怕唔怕被阿sir發現呀?
我話:我唔會抄足架(我個樣表現有d楚楚可憐有小小淚光想哭想哭咁)
亞武:好啦,好啦!
我話:咁今日放學去麥記ok?
亞武:ok

咁放學我同佢去咗麥記,佢一拎份功課出黎我已經準備抄,估唔到佢又好有心機咁講解俾我聽點做,我覺得佢係有d怕羞不過都算幾好人,心諗不如試一試佢,我去廁所將條半截底裙摺到好短,咁去完廁所出黎坐既時候用手渣渣條校裙先坐,條裙已經縮到好短啦,我自己一望已經見到三份二大脾,再用手輕輕一拉裙腳,我知道再高就見到底褲啦,佢坐我前面而且有枱遮住應該見唔到我條裙有幾短,我繼續做數學功課,跟住我特登寫錯字用塗改液,咁用完支塗改液特登整跌落地,當然啦係佢面前我係唔小心整跌,佢好自然咁幫我係地下執,就係呢個時候我就分開少少對腳,佢好快咁執完俾番我,心諗佢執得咁快,應該冇睇到我裙底,要再試佢

我話:個蓋呢?(特登整跌之前我係將個蓋收起咗,即係個蓋根本冇跌落地)
亞武:我幫你搵,唔見喎(大約十幾秒) 
我話:你搵清楚未架?明明跌咗落地下喎!唔理你呀,快d幫我搵 
亞武:咁我再搵多次啦 
我話:你慢慢搵清楚d呀!你搵唔到唔好起身呀!我做埋最後一題數先
亞武:哦!

咁亞武就踎低再慢慢搵,我就做最後一題,冇理佢點搵,佢今次真係好認真咁慢慢搵,大約過咗十秒我唔覺唔覺咁慢慢分開多d對腳,再過十秒我扮大脾痕用手拗(專登拗高dd條裙),我望一望自己大脾,條裙短到連我都見到自己條底褲,嘩...今次佢應該盲既都睇到我條底褲啦,我就繼續扮唔知好認真咁做最後一題數,過咗半分鐘左右啦我望一望佢(佢唔知我望佢架,我見佢個頭望下地下又望下我裙底),差唔多有一分鐘啦,我又拗一拗大脾,佢就望番地下,本來我係想將塗改液個蓋整落地,今次真係失手將個蓋整左落條裙度,條裙摺到咁短,就係條裙d摺痕盛住個蓋,我扮唔知咁拗多一次大脾啦,今次成功整左落地啦,佢即刻執到個蓋啦,不過佢冇第一時間起身呀!佢視線望左下我裙底停左一兩秒鐘,我合一合對腳佢先起身

亞武:搵到啦
我話:thanks,你塊面好紅喎!冇事麻?
亞武:冇冇冇……(有d口疾疾)
我問:你係咪唔舒服呀?
亞武:唔係,我冇事呀
我問:你係咪見到d咩呀?(心諗試下佢先)
亞武:冇呀冇呀!
我話:你面都紅晒喎!(明明有昅我裙底仲扮冇睇到)
亞武:可能呢度唔夠冷氣
我話:咁不如我地走,我d數都做好晒
亞武:好呀,好呀!
我問:你唔會同人講架可?(試下佢諗緊d咩)
亞武:唔會唔會
我問:(心諗答得咁快話唔會,緊係諗我叫佢唔好同人講見到我條底褲啦)咁如果有人發現呢?
亞武:頭先坐麥記得我同你,點會有人發現?
我話:隔我地一張枱嗰幾個女仔都係著我地學校校服架!
亞武:佢地都冇過黎點會見到?
我話:頭先你幫我執野果時,佢地有望過黎!
亞武:佢地個角度應該望唔到!
我問:咁你個角度望唔望到?(講角度仲唔係諗緊我條底褲?)
亞武:...(停咗幾秒唔出聲)
我問:做咩唔出聲呀?
亞武:冇..我諗緊野
我問:你仲未答我問題喎?
亞武:咩問題呀?
我問:你個角度望唔望到?
亞武:唔知呀!
我問:其實今日係學校係咪都望到?
亞武:冇心架!
我問:知你冇心,算啦!
亞武:(冇出聲)
我問:其實係麥記你都有望到?
亞武:望到少少咋
我話:算啦,我到巴士站啦
亞武:咁byebye!
我話:下次你都會借功課俾我?
亞武:會
我話:咁好啦,byebye!
亞武:byebye!

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-10-21 01:06 AM 發表 查看引用來源
我第一次係呢版出post,希望各位師兄師姐支持下,俾d意見,雖然都好幾年前既事,但這次走光經歷令我識到我ex,佢係我既第一個,當中內容係事實黎架,對話內容憑記憶盡量寫

記得中三係學校某日,我拎住dfile, not ...
抄功課。。。。好青春

好精彩呀!。。。。我都想做返學生

支持你出post
係咪著t-back引下佢呀?

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-10-21 01:20 AM 發表 查看引用來源

抄功課。。。。好青春
中三緊係青春啦
原來抄功課抄到走晒光係可以引到佢

引用:
原帖由 除我喜歡 於 2017-10-21 01:24 AM 發表 查看引用來源
好精彩呀!。。。。我都想做返學生
做學生真係唔同d
乜都敢玩

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-10-21 01:35 AM 發表 查看引用來源
支持你出post
係咪著t-back引下佢呀?
當時我唔係著t-back
但都引到佢望

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-10-21 07:57 AM 發表 查看引用來源
但都引到佢望
裙底春光無限好,一昅再昅!

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2017-10-21 07:57 AM 發表 查看引用來源
但都引到佢望
咁早起身既?今日星期六啵

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-10-21 08:25 AM 發表 查看引用來源

裙底春光無限好,一昅再昅!
佢昅到我裙底走晒光真係忍唔住再昅
仲以為我真係專心抄功課唔知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆