上一頁下一頁
發新話題

短trip被中出

收藏  |  訂閱
60  21.3k

短trip被中出

網友約一齊去個短trip, 2日1夜, 住同一間房, 都預左有事發生。
早上大家高高興興咁呢到去果到去, 手拖手, 好似一對情侶咁, 但佢個人吾太熱情, 都係我主動撓佢多。
返到房, 他說去沖涼, 問我介吾介意佢露體出來, 我說無所謂, 然後我沖完涼就咁包住毛巾上床。
上到床即刻搵被蓋住自己, 跟住佢又係上床蓋住被咁

大家傾左陣計, 跟住佢一嘢錫過來, 然後手就開始行動, 都係果啲, 前奏吾算好多, 大家都無用口為大家服務
佢就擒上來, 一嘢隊入來, 佢吾算粗但算硬, 而且持久力好強下, 十幾分鐘活塞運動後, 被內射了, 大家沖個身大覺瞓.......

2日1夜, 只做左一次而已, 吾算多, 但總結都開心既。
文筆吾好, 不要介意。

引用:
原帖由 20160204 於 2018-4-23 04:51 PM 發表 查看引用來源
網友約一齊去個短trip, 2日1夜, 住同一間房, 都預左有事發生。
早上大家高高興興咁呢到去果到去, 手拖手, 好似一對情侶咁, 但佢個人吾太熱, 都係我主動撓佢多。
返到房, 他說去沖涼, 問我介吾介意佢露體出來, 我說 ...
難得去旅行,得一次咁少.....

一個姿勢到尾呀?:smile_41:

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-23 04:56 PM 發表 查看引用來源
一個姿勢到尾呀?:smile_41:
咁又吾止, 詳情吾講啦, 都係果啲.....

聽妳講到咁悶咁,仲以為一個到尾:smile_42:

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-23 05:11 PM 發表 查看引用來源
聽妳講到咁悶咁,仲以為一個到尾:smile_42:
咁確實無咩花款, 但勝在小見, 都有新鮮感
話時話, 佢個咀好甜, 同佢french kiss 感覺好好feel:smile_40:

引用:
原帖由 20160204 於 2018-4-23 05:29 PM 發表 查看引用來源

咁確實無咩花款, 但勝在小見, 都有新鮮感
話時話, 佢個咀好甜, 同佢french kiss 感覺好好feel:smile_40:
咁大膽第一次就中出?
而家仲有無聯絡先?^_^

三唔識七被中出唔危險架?

引用:
原帖由 garyn79 於 2018-4-23 05:31 PM 發表 查看引用來源

咁大膽第一次就中出?
哈哈, 吾係第一次了, 不過我地一年先見一次咁啦, 識左十幾廿年的:smile_13:

引用:
原帖由 garyn79 於 2018-4-23 05:31 PM 發表 查看引用來源

咁大膽第一次就中出?
吾係第一次, 有繼續聯絡:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆