上一頁下一頁
發新話題

真空既經驗。。。(Post unlock, 請多多支持)

收藏  |  訂閱
172  25.2k

真空既經驗。。。(Post unlock, 請多多支持)

**其實我唔細架啦(年紀), 做學校都係好多年前既事, 希望你地唔介意。

***收到好多師兄弟既pm呀, 我仲係新手, 未覆得pm, 可以留wechat呀

****其實我唔係target響呢度搵sp既, 如果唔介意先傾計就pm我啦

Hello 大家好
第一次發文, 希望大家多多指教

今次想share下我第一次真空出街既經驗
唔知大家有無興趣呢

其實應該係真空返工先岩

果年我25歲,大學畢業無耐, 因為當年經濟唔好, 所以諗住快啲搵倒份工騎牛搵馬

結果我去左一間中學做Teaching Assistant
平時係坐教務處既, 代課監考有活動先去課室果啲
講下背景, 學校係女校 (悶!)除左學生就係師奶 , 全校得幾十個男人
返工除左10度以下之外, 所有教職員日日都要著裙同有踭鞋

就係呢種悶學校, 激發既我嘗試真空返學(返工)既想法。。。。。

第一次真空, 其實係響學校發生
我果時個位響校務處最後, 後面已經係窗, 即係無人會睇到我電腦睇緊咩

學校TA, 其實只係幫啲呀sir miss出工作紙, 剪剪貼貼, 做下文件咁,大學生做呢份工, 可以講係hea做都過骨

咁。。時間就自然多
多時間, 就自己會上網
上網咁多誘惑,又好難拒絕接收資訊,
尤其係令人充滿幻想既性事。。。

當日下午, office無人, 我就睇討論區既成人板
haha, 睇左啲咩,其實已經唔記得
但。。果刻係feel到自己條底褲。。
濕哂
又係夏天, 其實濕濕立立感覺好唔舒服
於是我決定入toilet除左佢

講下我當日既衣著
係一件淺灰色既薄V領Tee
再加一條黑色既短裙, 去到大脾一半左右啦

呢個長度, 響呢間學校其實已經唔合格
當全校女人都著及膝或以下既裙既時候
我日日都著住呢種短裙返工
真係全校男女都望幾望 (可能睇我幾時比人警告)

校務處洗手間其實得一格, 臨放工, 我就入左toilet, 解放左自己妹妹
除出黎果刻覺得點解自己返學校都可以濕成咁
褲仔濕哂之餘, 妹妹亦都充滿水份, 要抹幾次先抹得哂

但臨開門果一刻, 我忽發奇想。。。不如除埋個bra咯?

於是, 我就除左個bra扣, 留左個bra響件衫入面, 雙手連底底夾實就行出去

一開門我就一個箭步返埋位, 除低bra, 收埋底底, 即閃

離開校務處, 已經feel到果種上下都真空既快感, 好刺激, 好興奮

放學時段,其實好多人出出入入, 為左避免尷尬 (其實係為左份工 =P), 我都keep住雙手交叉放胸前, 直至踏出校門就解放了自己。。。

放工返屋企其實好山長水遠, 要行落斜路10分鐘去大街既小巴站搭小巴落山

上下都真空行落斜, 雖然我個胸唔大, 只有B, 但都有彈彈下既感覺。行左半段, linlin亦都被件衫磨擦到越來越突, 落到大街已經完全飛哂釘。唔止, 因為件Tee都薄, 基本上差唔多連顏色都睇倒。

我沿住大街行到巴士站, 見到有啲男人眼定定望住我個胸, 其實係有啲唔自在。但, 又好興奮。我仲發現有個大約35-40歲既男人, 本身係迎面行過黎已經望住, 我地交匯左後, 佢仲跟住我到小巴站, 企響我隔離等車。

佢一時望下車一時望下我個胸, 應該發現左我係真空? 想睇清楚啲? 我就雙手向上扮申懶腰, 佢眼都唔眨望住我件衫更貼住個胸, 我亦都見倒佢下面有少少反應, 可能佢都發現, 怕尷尬就無等, 走了(或者只係想認證下?)。

等多一陣就有車, 比較多位, 我揀左雙人後軚近窗位置。點解我揀呢個位? 你應該知道既。。。

車內冷氣凍係香港交通工具既特色(!)坐低左, 行左一段路, 已經飛釘到不得了。下面, 因為高左, 隻腳半幢高咁坐真係好涼爽,我仲特登無將我個袋平放大脾上面, 露左一截大脾出黎(前面望可能仲見到小三角型?)。隔一個站就有個男人揀左坐我隔離。我望一望佢,係個大隻仔, 明顯有玩開健身手瓜起果種。拎住個背囊可能去緊gym。

小巴路程20分鐘左右, 但都係彎彎曲曲山路。大隻仔坐低後其實明顯隻手瓜已經大隻到過左界, 手臂基本上已經響我波邊。小巴每一掟彎, 大隻仔隻手就會hi倒我, 或者我會捱到埋去佢隻手 (有意或無意啦!)開頭佢都無咩反應, 但過左個右轉既急彎後, 佢成個人半個彈起左, 坐開左少少, 然後移動個背囊遮住佢下面!

點解呢? 可能佢未搭過呢架車。果個急彎佢成個人擲左落我度,佢潛意識想扶住前面扶手時, 一曲手踭,就掂到我前面一點。

佢既行為話比我知佢feel到, 因為佢仲想試多一次。

過左一陣佢開左佢個背囊搵野, 撞左一下落我度, 佢居然笑住同我講Sorry! 望住我時, 見倒佢上下打量左我一下。

20分鐘路程過去, 感覺好奇妙, 停車時已諗第二次真空點好。大隻仔都響總站落, 佢企起身企出通道先, 然後讓位比我, 佢望住我企起身,打量我第二次, 今次佢又高向低望, 應該上下都望得好清楚。落車後, 佢仲同我講拜拜, haha, 唔知點解呢。

呢個第一次真空經歷就係咁, 未試過咁興奮咁緊張, 比大隻手抽左水都係開心既。文筆唔好, 歡迎賜教, 亦希望無悶親大家。做左份工兩年, 其實試過無數次真空, 如果大家有興趣就積極留言啦!

邊度返工呀

多謝師妹share,不過一個post寫唔晒所有內容,可能被版主鎖post(edit完可要求解鎖),小心

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-6 10:08 PM 發表 查看引用來源
第一次真空, 其實係響學校發生
我果時個位響校務處最後, 後面已經係窗, 即係無人會睇到我電腦睇緊咩

學校TA, 其實只係幫啲呀sir miss出工作紙, 剪剪貼貼, 做下文件咁,大學生做呢份工, 可以講係hea做都過骨 ...
你個時著裙定著褲先??:smile_o13:

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2018-3-6 10:01 PM 發表 查看引用來源
多謝師妹share,不過一個post寫唔晒所有內容,可能被版主鎖post(edit完可要求解鎖),小心
多謝提點, 我好努力寫緊架啦!!

引用:
原帖由 普賢 於 2018-3-6 10:13 PM 發表 查看引用來源

你個時著裙定著褲先??:smile_o13:
返工淨係可以著裙架咋

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-6 10:25 PM 發表 查看引用來源

返工淨係可以著裙架咋
咁你除左底底~~有大風一吹咪~~~:smile_o11:

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-3-6 10:23 PM 發表 查看引用來源
講下我當日既衣著
係一件淺灰色既薄V領Tee
再加一條黑色既短裙, 去到大脾一半左右啦

呢個長度, 響呢間學校其實已經唔合格
當全校女人都著及膝或以下既裙既時候
我日日都著住呢種短裙返工
真係全校男女都望幾 ...
冇著底底,正!

第一次出POST唔錯啦,都幾吸引

真空誘惑

上一頁下一頁
發新話題