上一頁下一頁
發新話題

又同老婆3P咗(再講),,

收藏  |  訂閱
185  27.0k

搵到個老婆鍾意做已經難,仲要係可以咁放,真係恭喜兩位師兄

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 09:30 PM 發表 查看引用來源

師兄真的調教得好,抵師兄咁爽
最緊要隻虎肯玩,又係淫底,冇得迫,不過有條件,隻虎話要自己搵腳,仲要固定班底(4P or 5P)

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 09:09 PM 發表 查看引用來源
之前試過睇住佢一對一已經覺得好激
一對一可以就可以玩幾P啦... 不過我唔鍾意玩MFF,因為換閪插要換套,好煩

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 09:32 PM 發表 查看引用來源
搵到個老婆鍾意做已經難,仲要係可以咁放,真係恭喜兩位師兄
我老婆係外表斯文黑絲OL,但內裡係淫娃

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:34 PM 發表 查看引用來源

最緊要隻虎肯玩,又係淫底,冇得迫,不過有條件,隻虎話要自己搵腳,仲要固定班底(4P or 5P)
有得玩就刺激

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:38 PM 發表 查看引用來源

我老婆係外表斯文黑絲OL,但內裡係淫娃
聽到個名詞都給引,仲要淫底,好難搵呀:smile_40:

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:30 PM 發表 查看引用來源

本人覺得好正,睇住佢一邊俾人插,一邊望自己個老公,初初佢都有D怕羞,但而家仲做埋個淫樣俾我睇, 不過我老婆係淫底
我果個都係淫底。 淫底先可以長玩長有

師兄們都好幸福

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-19 09:22 PM 發表 查看引用來源

花左成年灌輸佢同玩同房好幾次,我記得第一次係5P,身隻虎話唔交換,只可以同場,但佢第一晚睇完人地玩3P,之後第2晚佢就主動埋堆玩,跟住而家就當家常便飯啦...
我聼返来玩幾P都係同房不交換開始 慢慢ㄧ步步試d底缐 到最後就mmf。ffm就小d

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-19 09:56 PM 發表 查看引用來源

聽到個名詞都給引,仲要淫底,好難搵呀:smile_40:
昨日話要開夜會著到好formal,加埋黑絲,太可惡,一入屋未沖涼即撕爆對黑絲就地正法條淫婦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆