女性高潮

收藏  |  訂閱
32  4.4k

引用:
原帖由 念念 於 2014-2-3 04:29 PM 發表 查看引用來源

。。。sp黎格咋。。。。人地無必要幫樓主去到咁盡

haha咪係LOR.....ML係大家enjoy

引用:
原帖由 kai226 於 2014-2-3 04:48 PM 發表 查看引用來源
不過可以問下先當遊戲咁玩

引用:
原帖由 kai226 於 2014-2-3 04:48 PM 發表 查看引用來源
咁你而家好enjoy?

引用:
原帖由 kai226 於 2014-2-2 09:16 PM 發表 查看引用來源
每次同SP mlsp都好快高潮

只係普通男上女下, 連續快插10分鍾就已經高潮,,流哂汁如果係9仔式,,3分鍾佢已經頂唔順之後我又未射....次次都係佢食飽左就算....之後用口/手交幫我冇得插好冇癮
我个SP好多了有係男上女下輕輕插下佢便高潮3分鍾最快,之后佢一定要停一停食支烟才可來第二次,所以佢同我做最多个次6次高潮平均都有3次,个SP都从未試過多次高潮的。佢飽后也必問佢係妹妹出定口出,每次都SP選都佢選用口出多,同个SP做跟本不會累的,所以樓主喂飽咗SP咪得攞,重甘多要求!

求咁多位師兄介紹SP:') :') :')

引用:
原帖由 KaleB 於 2014-2-18 11:28 PM 發表 查看引用來源
求咁多位師兄介紹SP:') :') :')
男就好難

引用:
原帖由 joechan998 於 2014-2-18 03:45 PM 發表 查看引用來源

我个SP好多了有係男上女下輕輕插下佢便高潮3分鍾最快,之后佢一定要停一停食支烟才可來第二次,所以佢同我做最多个次6次高潮平均都有3次,个SP都从未試過多次高潮的。佢飽后也必問佢 ...
過冷河?

引用:
原帖由 Icaro611 於 2014-2-19 10:39 AM 發表 查看引用來源
過冷河?
形容得妙

條女會唔會細食左小小:smile_14:

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-2-3 04:19 PM 發表 查看引用來源
男上女下
㩒實佢唔俾佢反抗
繼續做你想做嘅野
女上男下都得架個男的係咁頂上呢

前往最後回覆