上一頁下一頁
發新話題

冬天特別想做愛

收藏  |  訂閱
360  9.1k

引用:
原帖由 millyknow 於 2014-2-16 01:10 AM 發表 查看引用來源
有對象未?

未呀~ 專心消防

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-2-16 01:09 AM 發表 查看引用來源

係架..岩既咪發展囉!
最緊要都係溝通
sp做女朋友我有小小保留
如果佢同你做sp時有其他sp
只係同你正式一齊時先唔搵sp你得唔得先?

引用:
原帖由 怕羞妹 於 2014-2-16 01:10 AM 發表 查看引用來源
佢地咁諗好正常,因為呢度的風氣係瘦先係好同靚,唔係點會咁多減肥同整容廣告喎

:smile_45:  個個跳減肥舞又減肥 真係痴9線
其實唔一定要肥既..至少都要有肉地

hahaha!真係架?佢地對自己無信心定你太正?:smile_47:
引用:
原帖由  於 2014-2-16 01:04 AM 發表 查看引用來源
但香港呢..
溝肥妹D肥妹以為我玩野:smile_39::smile_42:

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-2-16 01:11 AM 發表 查看引用來源

sp做女朋友我有小小保留
如果佢同你做sp時有其他sp
只係同你正式一齊時先唔搵sp你得唔得先?
第一個POINT, 我自己一個SP夠,同時要求對方都一樣
唔得既話咪算囉,做朋友囉~

要食要SP,我仲有個38G, 佢唔算好肥JA
鬼妹仔樣...我唔KEEP原因係..佢咩人都可以中出
怕怕..但我欣賞佢坦白~我唔洗中招:smile_30:

引用:
原帖由 millyknow 於 2014-2-16 01:12 AM 發表 查看引用來源
hahaha!真係架?佢地對自己無信心定你太正?:smile_47:
我一定唔係正架啦
我無樣無錢無身材架:smile_42:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-2-16 01:13 AM 發表 查看引用來源
第一個POINT, 我自己一個SP夠,同時要求對方都一樣
唔得既話咪算囉,做朋友囉~

要食要SP,我仲有個38G, 佢唔算好肥JA
鬼妹仔樣...我唔KEEP原因係..佢咩人都可以中出
怕怕..但我欣賞佢坦白~我唔洗中招:smile_30:
你好難要sp得你一個sp嫁喎…:smile_42:
岩!安全第一:smile_34:
但我都俾sp唔帶套吹:smile_13:

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-2-16 01:14 AM 發表 查看引用來源

你好難要sp得你一個sp嫁喎…:smile_42:
岩!安全第一:smile_34:
但我都俾sp唔帶套吹:smile_13:
:smile_30:我從來唔理難唔難,原則係咁~
安全第一呢~
我要玩得好CLOSE,有安全感既SP
先會唔帶套+玩埋69

連試褲中招都聽過
引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-2-16 01:10 AM 發表 查看引用來源

下?!咁大鑊?第一次聽喎:smile_43:

有身材呀
引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-2-16 01:13 AM 發表 查看引用來源

我一定唔係正架啦
我無樣無錢無身材架:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆