上一頁下一頁
發新話題

又同老婆3P咗(再講),,

收藏  |  訂閱
185  27.0k

屌死魚最冇引,直情攞苦嚟辛
女玩得,就唔同,我周不時同老婆玩屌口屌波,屌胳肋底,最後先屌閪,爽爆

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-20 01:06 AM 發表 查看引用來源
屌死魚最冇引,直情攞苦嚟辛
女玩得,就唔同,我周不時同老婆玩屌口屌波,屌胳肋底,最後先屌閪,爽爆
我隻虎(C cup)唔識玩夾腸仔呀:smile_27::smile_39:, 不過發左後門:smile_34:

人無完美, 陪你一齊玩咁多花臣嘢,你老婆已經冇得頂, 佢肯玩後門,已經好難得,唔係條條女都肯俾人屌後欄

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-20 01:28 AM 發表 查看引用來源
人無完美, 陪你一齊玩咁多花臣嘢,你老婆已經冇得頂, 佢肯玩後門,已經好難得,唔係條條女都肯俾人屌後欄
係呀,所以都幾滿足下:smile_30:

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-20 01:28 AM 發表 查看引用來源
係呀,所以都幾滿足下:smile_30:

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2018-4-20 01:18 AM 發表 查看引用來源
我隻虎(C cup)唔識玩夾腸仔呀:smile_27::smile_39:, 不過發左後門:smile_34:
她enjoy 嗎?  都有玩前後門ㄧ齊插嗎?

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:07 PM 發表 查看引用來源
啱,如果MFF要換套真係好煩,我後生嗰陣都試過幾次同兩條女玩,人就係咁貪心,又想屌下呢個,又想屌下另一個,不停咁換套,又煩又唔好玩,嗰陣後生冇問題,點換都夠硬,畀著而家,換得兩換已軟啦
人大左老左 要打真軍先硬得起   家下ㄧ帶袋 ㄧ小左feel 死得

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2018-4-19 11:20 PM 發表 查看引用來源
冇出去玩好耐喇,出去玩,就住就住,啲女又未必有咁放,老婆咁好玩,又多花臣,淨係餵飽佢都周身唔得閒
家花已勁過野花la . 如何正確正面地開發老虎係正路

玩多P女人反應好緊要。死魚真係唔掂
最好玩果D一定係搶住黎吹。俾人插緊個口吹緊仲要搵多一條黎揸手
依D真係不得了

不過幾奇怪,一直以嚟,我接觸啲女,絕大部份會接受到MFF(有冇玩另計),至於MMF, 超過八成以上都接受唔到,而且MFF揾嘅女伴,百份百係要揾佢自己相識嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆