上一頁下一頁
發新話題

唉,我成日都想要...

收藏  |  訂閱
218  8.3k

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-2-16 03:38 AM 發表 查看引用來源
你出黎果時冇講明架咩:smile_o04:
如果有男友都可以照追架!兩回事黎
佢講明當我SP呢..
同埋我覺得咁得到手.
隨時咁俾人溝左去
我唔想帶綠帽:smile_42:

佢講明揀我原因,我外表,談吐,嬴佢男朋友
但佢同男朋友一齊耐呢.條仔又有錢:smile_27:

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-2-16 03:38 AM 發表 查看引用來源
你出黎果時冇講明架咩:smile_o04:
如果有男友都可以照追架!兩回事黎
平時呢真係有男友都可以照追
但sp既過夾硬追既計床都無得上呀

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-2-16 03:40 AM 發表 查看引用來源

佢講明當我SP呢..
同埋我覺得咁得到手.
隨時咁俾人溝左去
我唔想帶綠帽:smile_42:

佢講明揀我原因,我外表,談吐,嬴佢男朋友
但佢同男朋友一齊耐呢.條仔又有錢:smile_27:
有錢
可以結案

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-2-16 03:41 AM 發表 查看引用來源

有錢
可以結案

無錯..睇過佢男朋友相
弱小MK仔一件:smile_42:

回覆 71# 的帖子

女仔都係中意男仔口花花架喇
但老公就一定要搵忠實果D,可能因為心入便有種唸法:覺得自己搵過其他SP,怕另一半都會搵女人,所以到最後結婚果個都係愛自己多過自己愛佢GE男人...

回覆 73# 的帖子

有錢大哂:smile_o03:

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-2-16 03:44 AM 發表 查看引用來源
但老公就一定要搵忠實果D,可能因為心入便有種唸法:覺得自己搵過其他SP,怕另一半都會搵女人,所以到最後結婚果個都係愛自己多過自己愛佢GE男人...
我唔忠實但係口花果類
唔怪得:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-2-16 03:42 AM 發表 查看引用來源
無錯..睇過佢男朋友相
弱小MK仔一件:smile_42:
我sp揀我因為我隊得佢入
仲入過佢條仔
隊到佢子官時佢話成個人痺哂好正

回覆 74# 的帖子

MK仔好有市場架!對D十幾歲的妹妹仔黎講...

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-2-16 03:44 AM 發表 查看引用來源
賤咀又點計?
我賤咀。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆