上一頁下一頁
發新話題

唉,我成日都想要...

收藏  |  訂閱
218  8.3k

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-2-16 03:28 AM 發表 查看引用來源
佢GF打黎我都會UN得落力D
講起SP呢樣...其實自己都有陰影..
因為追過一個女仔... 後來係一齊左(行動+感覺上)
到上床幾之後.. 我同佢講,  會為佢努力啦
果陣佢先同我講...佢有男朋友..只當我SP..
但果陣同佢一齊感覺又好似拍拖
約佢又出. 又唔係成日禁電話唔洗報到..

回覆 57# 的帖子

我一共有過5個男友,第一個冇搞過唔計啦!
我第二個男友食得住我,但有一次佢過左我底線所以就分左手。
第三個都係冇搞過就分左手,反而而家間唔中會搵佢搞下
第四個男友都食到我,但佢比較暴力,會打我,試過打到甩教,要睇跌打,我頂唔順散左。
食得住自己GE多數都會因為自己頂唔順而分手
相反而家呢個幾好,對我又好,又唔會打我,係份人有時蠢D,但搵老公GE,呢D好D

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-2-16 03:32 AM 發表 查看引用來源

講起SP呢樣...其實自己都有陰影..
因為追過一個女仔... 後來係一齊左(行動+感覺上)
到上床幾之後.. 我同佢講,  會為佢努力啦
果陣佢先同我講...佢有男朋友..只當我SP..
但果陣同佢一齊感覺又好似拍拖
約佢又出 ...
之前無講清楚嫁咩?
我出黎玩講明有女朋無既
岩玩就一齊玩,唔岩玩做個朋友囉

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-2-16 03:34 AM 發表 查看引用來源
第四個男友都食到我,但佢比較暴力,會打我,試 ...
哈哈, 我好多女仔FD搵男朋友都似你現任咁
佢地飲酒去玩會搵埋我, 睇住佢地溝仔果種FEEL好得意
我又識佢地男朋友:smile_30:

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-2-16 03:31 AM 發表 查看引用來源

Sp好鐘意上我做野地方搵我
見我傾電話時就除我褲死吹爛吹下下深喉
攪到我傾電話時成日都ae ae ae

仲試過係巴士上面同亞媽傾電話
佢又吹。。。

回覆 60# 的帖子

其實咁樣會好大滿足感,同埋都幾好玩
有時會去到門口都唔比佢入,係門口磨佢,之後先再入
心態一樣,都係貪玩,想玩弄下你

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-2-16 03:35 AM 發表 查看引用來源

之前無講清楚嫁咩?
我出黎玩講明有女朋無既
岩玩就一齊玩,唔岩玩做個朋友囉

佢就係無講..我由頭到尾都係追佢...

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-2-16 03:34 AM 發表 查看引用來源
第四個男友都食到我,但佢比較暴力,會打我,試 ...
可能我個人霸道,每次拍拖我都係上風
但唔打人囉(sm時唔計)

回覆 61# 的帖子

你出黎果時冇講明架咩:smile_o04:
如果有男友都可以照追架!兩回事黎

回覆 68# 的帖子

打我果個做左而家個SP:smile_o05:
因為我同佢之間除左性,又真係冇咩地方係夾:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆