上一頁下一頁
發新話題

同靚仔玩online talk玩到佢地high 3月5更新(#434 回憶篇2:舊人介紹新人)

收藏  |  訂閱
443  69.0k

引用:
原帖由 Rayna1491 於 2018-1-18 06:22 AM 發表 查看引用來源

師姐,溝人父的經歷係點呀?分享下吖。
我就相反,之前俾人父兼人夫溝。
而家已經遇到真正對我好的Mr Right!
Sweeeeeeeeet!
把愛,留心中......
感謝一直以來對我好的人

呢次經驗share係好多年前

當時我加左條仔約好下午大家玩cam sex,但係條仔時間到都系度扭扭擰擰,我就開始發火鬧佢:smile_22: :smile_22:
約好時間宜家做咩甩底,原來佢細佬係屋企唔夠膽玩,驚細佬沖入房。
我話:傻豬怕咩啊,不如叫埋細佬入房大家傾計啊,relax啦傻豬
---------------------------------------------------------------------------------------
過左幾分鐘,我打開cam,哇我最中意嘅畫面出現左啦,兩兄弟一齊坐系度
講下佢地情況啦
大佬18歲有d肌肉,因為佢成日玩x-game例如滑板,所以比較大隻,細佬17比較肥,兩兄弟可能青春期比較遲定系點呢?或者咁講啦佢地唔似某些小朋友咁未老先衰,佢地肉體真係典型17歲咯,唔早熟
----------------------------------------------------
我要佢地除衫幾聽話啊即刻除,兩兄弟開始打飛機,我都開始自摸叫床,今晚我感到自己應該好快完,點解?呢d咁特別嘅場合肯定快高潮,佢地兩兄弟都係處,我摸波呻吟,佢地已經好辛苦,表情緊張而尷尬,鮮嫩嘅嘴唇,緊緻嘅小肌肉,粉色龜頭,放開手,陰莖自動跳彈,前列腺液流出
-------------------------------------------------------------------------------------
或者好多男人唔明我講乜,因為你地無小鮮肉肉體,sorry我知道呢句話會得罪好多人。因為以我加過嘅好多男人以為持久好光榮,有呢個錯覺我都算啦,同時錯覺失調外加肉體又醜,正一老屎忽老油條老臘肉都唔知自豪d咩。唔該唔好再提持久,呢d叫射唔出。令男人尷尬、失控、走火會增加女人優越感
---------------------------------------------------------
我扭patpat突然細佬停左手,好似好尷尬,大佬系度笑,原來細佬射左,我話cam focus細佬啊,我幫細佬瀨
玩左陣大佬話:我都頂唔順啊
呵呵大佬都射左,兩個小朋友都軟曬

今天有時間嗎?

一天也沒有回應,太忙`

我還未夠分,但想與妳玩,可以嗎?

pm左

引用:
原帖由 candymavis 於 2018-1-23 07:57 AM 發表 查看引用來源
pm左
是否pm了我?我收到好多信。爆滿。可能新手,D人貪新鮮。

引用:
原帖由 Samsonst 於 2018-1-24 01:15 AM 發表 查看引用來源

是否pm了我?我收到好多信。爆滿。可能新手,D人貪新鮮。

想要男人

引用:
原帖由 candymavis 於 2018-1-24 11:08 PM 發表 查看引用來源
想要男人
pm埋我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆