上一頁下一頁
發新話題

台灣溫泉不慎露出

收藏  |  訂閱
47  25.9k

引用:
原帖由 208208 於 2018-2-4 02:54 PM 發表 查看引用來源
露出完,你係咪覺得好high吖?
冇所謂啦,咪當私人醒佢哋囉!
開心架 仲好想要添

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2018-2-4 11:37 AM 發表 查看引用來源

C hing, 果陣睇住其他人有咩感覺?
其中一幕老婆浸夠,係眾人前企起身進入泉日式帳篷更衣室,換衫時罅隙清晰看見太太全裸換衫, 看見其他在場男士目不轉睛窺看整個過程, 完全感受到那種難以形容的刺激感, 原來將自己至愛露出 係咁hi

引用:
原帖由 135k246 於 2018-2-9 01:12 PM 發表 查看引用來源

其中一幕老婆浸夠,係眾人前企起身進入泉日式帳篷更衣室,換衫時罅隙清晰看見太太全裸換衫, 看見其他在場男士目不轉睛窺看整個過程, 完全感受到那種難以形容的刺激感, 原來將自己至愛露出 係咁hi
咩人望先:smile_47:, 本地人定遊客???

引用:
原帖由 135k246 於 2018-2-9 01:12 PM 發表 查看引用來源

有潛質越玩越激

引用:
原帖由 taifuu 於 2018-2-9 02:59 PM 發表 查看引用來源

咩人望先:smile_47:, 本地人定遊客???
無在意咩人,幾個黃皮膚說英語的後生仔

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2018-2-9 04:48 PM 發表 查看引用來源

有潛質越玩越激
老婆不太介懷這樣的情景露出,本身預算男女混浴可以體驗光著身子浸浴,點知去到才知女性要穿浴衣先可以浸

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2017-12-15 11:08 PM 發表 查看引用來源
話說上星期去左北投浸溫泉,因為浸溫泉關係,我特登買左套泳衣。夜晚行完夜市再返酒店既公眾溫泉,換埋泳衣就去浸。 首先要講下係男友共浴既,咁去到放好d毛巾、衫、係locker就出去喇,其實都幾凍。行行下去個池到, ...
有冇試過去租酒店湯屋呀? 係未個個都會係裡面做埋呢? C姐有冇試過?

引用:
原帖由 135k246 於 2018-2-9 06:07 PM 發表 查看引用來源

老婆不太介懷這樣的情景露出,本身預算男女混浴可以體驗光著身子浸浴,點知去到才知女性要穿浴衣先可以浸
著衫溫泉一D都唔舒服,la住la住:smile_45::smile_45:

引用:

露出隻虎,真係正到冇朋友😗

引用:
原帖由 taifuu 於 2018-2-10 02:13 PM 發表 查看引用來源

著衫溫泉一D都唔舒服,la住la住:smile_45::smile_45:
裸泳同一原理, 試過返唔到轉頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆