覺得自己性慾強,但從來未試過高潮

收藏  |  訂閱
20  3.1k

加强前戲吧!

引用:
原帖由 michelle201301 於 2014-2-4 10:08 PM 發表 查看引用來源
我覺得自己由細到大都性慾幾強,因為我會自己幫自己,不嬲都淨係摔一陣就覺得有高潮(吾知算吾算係真正既高潮)
但係同男友就從來未試過有自己泥既個種感覺,有時佢大大力啪入泥都會有一兩下既,但至閉佢每次都係會大大力 ...
有D女仔一生都未試過高潮添架

引用:
原帖由 michelle201301 於 4-2-2014 22:08 發表 查看引用來源
我覺得自己由細到大都性慾幾強,因為我會自己幫自己,不嬲都淨係摔一陣就覺得有高潮(吾知算吾算係真正既高潮)
但係同男友就從來未試過有自己泥既個種感覺,有時佢大大力啪入泥都會有一兩下既,但至閉佢每次都係會大大力 ...
男仔有個通病就係太心急, 又或日睇太多四仔AV, 所以前戲會唔夠
其實你本身有DIY, 都唔怕去教下男朋友摸邊D地方會舒服D
我都係自己有DIY先, 之後先同男朋友搞
我會話佢知點樣會最舒服, 等佢自己跟住做
咁樣自己會投入D, 佢又唔駛盲摸摸

引用:
原帖由 1frankz 於 2014-2-5 01:39 AM 發表 查看引用來源
應該係角度問題
應該係人既問題多 d

引用:
原帖由 michelle201301 於 2014-2-4 10:08 PM 發表 查看引用來源
佢只係覺得自己舒服就算,都冇你感受.
重有呢冇一個人比自己更加知道自己邊度最舒服最敏感

前戲的重要性好影響自己的投入程度

技巧好重要, 你自己有冇試過DIY成功?

引用:
我覺得同條JJ大小長短有主要關係

點解你ex會同你前戲,(但冇做??)
第一次係同現任?

你自己先體驗自己身體的感覺。
可上網或去圖書館找相關-高潮的資料。

前往最後回覆