覺得自己性慾強,但從來未試過高潮

收藏  |  訂閱
20  3.1k

覺得自己性慾強,但從來未試過高潮

我覺得自己由細到大都性慾幾強,因為我會自己幫自己,不嬲都淨係摔一陣就覺得有高潮(吾知算吾算係真正既高潮)
但係同男友就從來未試過有自己泥既個種感覺,有時佢大大力啪入泥都會有一兩下既,但至閉佢每次都係會大大力幾下:smile_27:
佢用手幫我既時候,如果佢向上撩,我就會覺得好有感覺,但只限個幾下,同樣,男友每次幫我都只係個幾下
記得有一次,佢係撩得我幾舒服幾激烈,但係都係冇乜自己泥既個D感覺,跟住佢停左之後問我係咪好舒服
我就怕醜咁答︰吾知..然後佢就指住張床,話︰但係D人噴水喎
老實講,我真係FEEL吾到有一下係高潮
從來同男友做都冇自己泥咁舒服..同埋佢永遠都好心急,錫我幾下,揸下,用手插下,就拎佢下面插我/叫我用口幫佢
講真,我以前個EX對我做既前戲仲足仲舒服,我覺得好似個EX係呢方面仲顧我感受比佢細心
但係我第一次係俾左現任男友
究竟我係咪有問題?定係佢太短,吾夠粗?
求救!!!:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

唔關短或長事, 你係比較需時投入感覺先 high

當然技巧係重要.. 你可以用手捉住佢... 叫佢慢慢個位置度細細力捽耐 d

大力同快都未必有用.. 你見有 d 會慢慢放晒入去.. 要觸動到器官同感覺先可以有更大的滿足感

手指無JJ咁靈活
正常....

SIZE都有影響, 試下換下體位

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-2-4 10:14 PM 發表 查看引用來源
唔關短或長事, 你係比較需時投入感覺先 high

當然技巧係重要.. 你可以用手捉住佢... 叫佢慢慢個位置度細細力捽耐 d

大力同快都未必有用.. 你見有 d 會慢慢放晒入去.. 要觸動到器官同感覺先可以有更大的滿足感
即係你係話岩岩開始做過幾次,吾會咁快感覺到高潮?
其實我有同佢講過,但係暗示
之後個一次佢有試過,但跟住佢就照番平時咁..
其實係咪前戲吾夠會咁?

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-2-4 10:23 PM 發表 查看引用來源
手指無JJ咁靈活
正常....

SIZE都有影響, 試下換下體位
有,我地有男上, 女上, 同狗仔,
結果都係咁,同埋佢成日去到最後都話好攰,
然後要我用口幫佢,
佢以前都同過幾個女仔做架啦..
佢會吾會係覺得同我一齊做吾舒服呢?

做多點前戲.環境氣氛都有影響

但係我第一次係俾左現任男友,你對男人經驗少,同時你男友算係大男人型,即係習慣左人地幫佢服務,自己爽就算果隻

兩個人比d時間啦,咪慢慢講比佢知你想點樣會感覺好d,急唔來

引用:
原帖由 michelle201301 於 2014-2-4 11:11 PM 發表 查看引用來源
然後要我用口幫佢,
講錯左,
JJ無手指咁靈活

手指放入去猛攻上面個G點.....好快就有反應

但此終人人唔同, 好難比較既

引用:
原帖由 michelle201301 於 2014-2-4 11:11 PM 發表 查看引用來源
然後要我用口幫佢,
呢d冇得咁講,大家多溝通,前戲做番多些

應該係角度問題

前往最後回覆