羅湖村 自取外賣您是第 1779個瀏覽者

收藏  |  訂閱
16  1.4k

羅湖村 自取外賣您是第 1779個瀏覽者

轉截 :

羅湖村 自取外賣
您是第 1779個瀏覽者

昨天英超利物浦vs曼魚大戰日

9:00pm 先到深圳一酒店check-in 取Room, 睇完波11:00先再到羅X村選女, 村內女頗多(雞
娑也很多), 行了三轉最後選了不太起眼鄰家女孩feel, 畀$$即場帶走.

因未食飯囡囡先陪我到一漢寶包餐廳食野, 佢冇食只陪我食, 佢著及"塞"花裙, 坐著時一直合緊雙腿, 好C文講野又怕羞, 幾可愛的.

之後到附近便利店買野飲及condom, 我買0.03, 囡囡好攪笑當我畀$時又好怕羞咁再選了一盒香草味.
之後在附近公園散步傾計睇未滿月o既月亮.

回到酒店12:30左右,沖涼--> 上床 -->  又傾一陣計 --> 攪野

囡囡床上表現又係C文怕羞, 哎得好好好細聲, lum 死我了~~!

囡囡成晚唔願訓, 要我陪佢傾計又講笑話畀我聽, 如是者整晚攪左四次(佢選的香草味冇用到 --> waste money~~)

==================================================================================================
其實我轉截目的係柅問下dching有冇試過咁包囡囡出街過夜,係羅湖村咁要幾多錢?

this one again!!  but  i still like it!!

多謝轉載不過未試過答你唔到

引用:
原帖由 ckk. 於 2009-3-14 04:00 PM 發表 查看引用來源
轉截 :

羅湖村 自取外賣
您是第 1779個瀏覽者

昨天英超利物浦vs曼魚大戰日

9:00pm 先到深圳一酒店check-in 取Room, 睇完波11:00先再到羅X村選女, 村內女頗多(雞
娑也很多), 行了三轉最後選了 ...
三百過夜......不過可食用的不多...:smile_29:

ching幾錢呀???????????

昨天英超利物浦vs曼魚大戰日:smile_41:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-3-14 04:12 PM 發表 查看引用來源

三百過夜......不過可食用的不多...:smile_29:
CHING300吾得呀?起碼400掛:smile_44:

囡囡買俾你都唔用:smile_45: :smile_30:

$300過夜. OK LA..........:smile_13:

引用:
原帖由 超人Leo 於 2009-3-14 06:00 PM 發表 查看引用來源
昨天英超利物浦vs曼魚大戰日:smile_41:
乜唔係今晚先係嗎?:smile_30:

前往最後回覆