慢慢地被開發

收藏  |  訂閱
39  4.6k

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2018-5-10 04:29 PM 發表 查看引用來源
小妖精你返工時有冇俾主人遙控調教過?
無呀!!
主人話係公司玩好危險!所以多數都係放工玩!

引用:
原帖由 天生大波波 於 2018-5-10 03:22 PM 發表 查看引用來源

主人好少係街同我玩玩具,玩具通常係屋企玩,主人通常幫我戴眼罩,手扣,下面用震蛋,然後要我跪係度用口服侍佢,之後就深喉發射,再用口清潔埋小主人先幫我鬆綁! ...
似你自己都非常enjoy咁做喎!

引用:
原帖由 天生大波波 於 2018-5-10 05:05 PM 發表 查看引用來源

最後主人幫我鬆綁完,用條帶綁住件開胸連身裙,套戲完咗即時落荒而途,超尷尬咁直奔去停車埸同主人攞車!沿途有幾多人見到,走光既情度有幾多,我都唔知,剩係知道自己面紅耳熱,妹妹d水流到落大脾 ...
爱上左比男人玩弄的感覺

引用:
原帖由 天生大波波 於 2018-5-10 03:22 PM 發表 查看引用來源

主人好少係街同我玩玩具,玩具通常係屋企玩,主人通常幫我戴眼罩,手扣,下面用震蛋,然後要我跪係度用口服侍佢,之後就深喉發射,再用口清潔埋小主人先幫我鬆綁! ...
師姐好激呀!真正.

引用:

師姐好激呀!真正.

可唔可以做你主人?

低 9 能 , 隨時男人嚟

引用:
原帖由 天生大波波 於 2018-5-10 03:15 PM 發表 查看引用來源

我唔識加相呀
搵個up相網,up完有link
再post

引用:
原帖由 天生大波波 於 2018-5-10 13:32 發表 查看引用來源
先介紹一下自己,我係小妖精,算係淫底!日常衣著保守,多數圓領T恤,牛仔褲,直至大約一年前遇到了主人,衣著開始被主人改變為v領,低胸,透爸爸既恤衫配短裙,由唔願意到慢慢接受,再到享受被視姦既快感真的令妹妹濕透了! ...
Cmiu你主人都有慧眼,
聚裏尋到淫底嘅你。。。。:smile_o05:

唔知點解好多女都話自己大波

前往最後回覆