上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  45.3k

做你老公真係爽😝

今日約咗朋友去街,等緊朋友無聊又諗起尋晚戰況

我地兩公婆好多時都一齊沖涼,沖完我就話要用口檢查吓老公沖得乾唔乾淨

好鍾意由係錫到大嘅感覺

成條含晒入去,用脷喺個頭度打圈,吸吓啜吓,手就輕輕掃吓袋袋..... 周不時向上望吓老公enjoy個樣....唔使摸我都已經會濕.....

老公進入狀態後我就開始向袋袋進發

佢就鍾意我將兩個都吸晒入口度用脷按摩

我突然心血來潮繼續向後舐

做咗咁多年人我都係第一次咁做,而家諗起我都面紅....

老公知我想做乜時已經好興奮,我摸到條j又再硬D,到我一掂到佢後門食仲忍唔住叫出聲.....

玩咗一陣我再幫佢深喉,唔知係咪因為第二Q嘅關係,佢一路都唔爆,叫我上去到佢服侍返我...之後都係嗰D啦....

除咗第一次進攻後門外,今次仲係第一次用0.01,之後有D蝦碌嘢,不過朋友到喇,遲D先講....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-25 11:40 AM 發表 查看引用來源

我地兩公婆好多時都一齊沖涼,沖完我就話要用口檢查吓老公沖得乾唔乾淨

好鍾意由係錫到大嘅感覺

成條含晒入去,用脷喺個頭度打圈,吸吓啜 ...
毒龍鑽咪係你殺手鐧囉,第時激嬲佢可以用呢招氹番佢:smile_47:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-25 11:40 AM 發表 查看引用來源

好鍾意由係錫到大嘅感覺

咁多野玩,諗起都硬哂😲😲

引用:

好鍾意由係錫到大嘅感覺

其實後門........
男人女人都會興奮?
:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 nick歷 於 2018-4-25 12:13 PM 發表 查看引用來源

毒龍鑽咪係你殺手鐧囉,第時激嬲佢可以用呢招氹番佢:smile_47:
咁要好耐先有一次😁

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-4-25 12:35 PM 發表 查看引用來源

咁多野玩,諗起都硬哂😲😲
唔好諗咁多喇,專心返工啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-25 02:27 PM 發表 查看引用來源

其實後門........
男人女人都會興奮?
:smile_14::smile_14:
唔知呢? 我就好怕醜....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-25 03:23 PM 發表 查看引用來源

唔知呢? 我就好怕醜....
怕醜但會鐘意嗎?
堅想知喎.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-25 03:47 PM 發表 查看引用來源

怕醜但會鐘意嗎?
堅想知喎.
唔.... 如果我已經好興奮都會鍾意嘅.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆