上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  44.8k

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-17 08:04 AM 發表 查看引用來源
每曰一小hi三曰一大hi
3日先扑一次咁少:smile_41:

男人見到女人做運動係咪會興奮呢?
今朝喺屋企做緊瑜伽,老公返嚟突擊檢查,忍唔住捉我入房請我食腸

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-17 01:07 PM 發表 查看引用來源
今朝喺屋企做緊瑜伽,老公返嚟突擊檢查,忍唔住捉我入房請我食腸
係㗎,見到你著啲緊身衫褲,對波同屎忽現哂形,唔屌你都對唔住自己啦:smile_40:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-17 01:07 PM 發表 查看引用來源
正常既,同樣,我相信女人見到男人身型好,流晒汗做運動都會心動.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-17 02:50 PM 發表 查看引用來源

正常既,同樣,我相信女人見到男人身型好,流晒汗做運動都會心動.
我屋企附近好多紀律部隊宿舍,最鍾意落樓下跑步,順便欣賞吓D結實又流晒汗嘅 body

引用:
可能佢驚你晏晝時間肚餓, 所以請你食腸啫。 咁食完腸師姐冇請番佢食鮑魚?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-17 03:22 PM 發表 查看引用來源

我屋企附近好多紀律部隊宿舍,最鍾意落樓下跑步,順便欣賞吓D結實又流晒汗嘅 body
師妹咩裝束先,會可能引返佢地喎,HAHA..............

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-4-17 04:39 PM 發表 查看引用來源

可能佢驚你晏晝時間肚餓, 所以請你食腸啫。 咁食完腸師姐冇請番佢食鮑魚?
仲想有鮑魚食咁貪心😆
一入房我就除晒D衫上床捉住老公條j用脷係咁撩,撩完個頭又瀨落去個袋
含到興起時老公突然電話響,公司有事搵佢,我就更加落力啜,啜到佢嘢都講唔到,快快趣收線
錫到硬晒我就坐上去,下面已經濕到唔使用手都滑咗入去
剛做瑜伽練習完踎呢個動作,梗係要實習吓,我對波亦跟住節奏上下擺動
老公忍唔住捉住我條腰用力向上頂,最後比佢射晒入去

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-17 05:28 PM 發表 查看引用來源

師妹咩裝束先,會可能引返佢地喎,HAHA..............
都係一般貼身運動服囉
我都係快走唔敢跑架,一跑就好震撼,我好怕人望....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-17 05:58 PM 發表 查看引用來源

都係一般貼身運動服囉
我都係快走唔敢跑架,一跑就好震撼,我好怕人望....
HAHA,其實唔使理旁人,我都唔多理會.
但妳都幾爽喎,老公會中午返黎送野食餵飽~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆