謹祝 各位 性生活愉快, have fun!

收藏  |  訂閱
29  2.0k

引用:
原帖由 anthonychan 於 2018-5-17 06:36 PM 發表 查看引用來源
想睇番冷感女律師
比較缺乏 initiative, 焦慮少少 外表冷漠 比較講原則......

哈哈哈 食到想食嘅嘢之後 估你都估唔到 溫婉 小鳥依人咁 同埋睇到佢 做完愛之後 真性情嘅笑容 係一種好窩心嘅感覺 其實嗰個女仔都承認 佢也有依煨男人的需要……

其實有個女律師做sp 騎得掂的話 滿足感同征服感更大 師兄你都試下啦

引用:
原帖由 開發中的水星 於 2018-5-17 06:45 PM 發表 查看引用來源

但需要好多耐性架喎
都係㗎

引用:
原帖由 gym626 於 2018-5-17 18:48 發表 查看引用來源

比較缺乏 initiative, 焦慮少少 外表冷漠 比較講原則......

哈哈哈 食到想食嘅嘢之後 估你都估唔到 溫婉 小鳥依人咁 同埋睇到佢 做完愛之後 真性情嘅笑容 係一種好窩心嘅感覺 其實嗰個女仔都承認 佢也有依煨男人的需要……

其實有個女律師做sp 騎得掂的話 滿足感同征服感更大 師兄你都試下啦 ...
食完滿足笑容真係最好回報

引用:
原帖由 開發中的水星 於 2018-5-17 18:45 發表 查看引用來源

但需要好多耐性架喎
有耐性去開發先好,慢慢了解,好過快黎快去

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-5-17 07:24 PM 發表 查看引用來源

有耐性去開發先好,慢慢了解,好過快黎快去
証明樓主係個暖男

引用:
原帖由 gym626 於 2018-5-17 04:59 PM 發表 查看引用來源
我試下 轉一種方法出帖! 精簡啲 大家不喜歡勿插😅😅
可能 師姐師妹 有啲記得我 我亦收到好多pm 多謝你哋 approach 我
我會繼續盡心盡力 鞭鞭有力 為大家提供各項性的服務haha
我成日flirt女仔大家都知 之前 我講嘢比較高調 大家多多包涵

再一次鼓勵各位師兄 多啲食女 work hard play hard

到現時為止的心路歷程 仍然充滿正能量 仍然係開心。 ...
留名學野

引用:
原帖由 開發中的水星 於 2018-5-17 19:35 發表 查看引用來源

証明樓主係個暖男
暖暖中佬

笑了……正常男人都會咁

2017年 沙田馬場 飯局 平時好少揸車去 因朋友 話 彭福公園多咗個車位 可以畀我

坐低 12個人 我被迫 多嘢講 
因為本身就多嘢講 更重要的是 我有 育成 馬匹, 同埋購入馬匹 嘅知識 和普羅馬迷嘅賽事常識, 一路講 其他賓客一路買 在我右手邊 第二個 著女裝西裝 短裙白裇衫女仔 二十五六歲 5尺8寸高 長白腿 高踭鞋 沒有在外國接受過教育

外表冷酷 不是世界女 似十載寒窗 很少正面望我 但感覺企理斯文 有質素 neat and tidy 非常有邏輯 領悟力強 基礎非常好 但人際技巧能力薄弱 幾有氣質

大家食中餐 全部人一齊飲紅酒

三個幾鐘頭後 走啦 有人突然說 喂 佢住你嗰頭 你 柴可夫啦 我話 sure my pleasure 大家先正式目光交流 佢先第一次嘴角微笑

上車綁安全帶 唔知佢係咪咪得太大力 總之戟親, 我靠左 伸手 想幫佢 咁啱 佢隻手撞咗落嚟 大家眼望眼 然後我扮冇嘢 捉住佢隻手 套入去 紅色 個制 我冇放手 佢禮貌上冇反抗 我當時有feel 全個過程 用右手揸車 隔咗五分鐘 乘機 十指緊扣

開始傾計 都係啲行貨 點解你咁叻㗎 博學多才 練馬師識啲嘢你都識嘅 嗰啲 我又返轉係咁讚佢 漫談嘅過程 見到佢 純白色底衫 好似啱啱大學畢業 嗰種 冇花紋 似男人嘅文化底衫 腳就不用多講 過程最容易望到 非常啱feel

前往最後回覆