上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  44.5k

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-5-6 11:52 AM 發表 查看引用來源

男人的不是叫獸性
係叫....?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-6 12:33 PM 發表 查看引用來源

係叫....?
YES

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-6 12:33 PM 發表 查看引用來源

係叫....?
YES

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-5-6 02:22 PM 發表 查看引用來源

YES
即係叫咩啫?

叫本性😂😂

引用:
原帖由 ctfoo 於 2018-5-6 02:50 PM 發表 查看引用來源
叫本性😂😂
本性

引用:
原帖由 ctfoo 於 2018-5-6 02:50 PM 發表 查看引用來源
叫本性😂😂
本性

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-5-6 11:52 AM 發表 查看引用來源

男人的不是叫獸性
倒不盡然,獸性,是有機會忽略了女方感受,我認為,我既衝擊與心靈侵略,是佔有性卻沒有因男人需要自大而從女方取得征服感的。
女性需要什麼,雖說來來去去都是那兩,三樣,但她連自己潛藏的需要都不知而被發掘時,就絕對唔係單純狂衝猛撞可比。
其實又或只是講得好聽,倒不如說我已唔後生,要技巧配合,加上我喜歡閱讀女人心。
時而配合女方,時而回復霸道本性,給女方提意見,再在意見上加主意,雙方每次都會有新感受。sorry我唔係想講到好似好有理論,但取悅對方同時滿足到自己,何樂而不為,但講真,講到尾,都係睇對象,呢樣,係真既。
上床唔係交功課,亦唔係表演賽,更唔係表現自己威猛,而係每次之後,滿足得令對方期待下一次再來臨。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-6 03:38 PM 發表 查看引用來源

倒不盡然,獸性,是有機會忽略了女方感受,我認為,我既衝擊與心靈侵略,是佔有性卻沒有因男人需要自大而從女方取得征服感的。
女性需要什麼,雖說來來去去都是那兩,三樣,但她連自己潛藏的需要都不知而被發掘 ...
照咁講你追求嘅唔止單係性,仲要心靈上嘅征服

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-6 04:47 PM 發表 查看引用來源

照咁講你追求嘅唔止單係性,仲要心靈上嘅征服
當然,男既再j大,都會有人更大,可以再大大力衝咩,都會有人更好體力。女既亦一樣,波大咩?腰幼?都會有人更大更幼,咁點令對方想住你,成為佢口淡淡時下次想再黎多round,其實係做一d其他人做唔到又或忽略既野之嘛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆