上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  45.3k

引用:
原帖由 nick歷 於 2018-5-1 11:05 PM 發表 查看引用來源

算㗎,如果佢唔係有拖拍,真係會keep住長玩
即佢有仔,所以佢唔想要,定因為佢有男友,你唔想複雜先。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-2 12:13 AM 發表 查看引用來源

即佢有仔,所以佢唔想要,定因為佢有男友,你唔想複雜先。
開頭大家講好咗,佢有拖拍就唔再玩,雖然之後我有試過佢口風,但佢選擇性答我問題,咁都醒水無謂再死纏爛打啦!宜家起碼係fb都重會吹一兩句貓經。

引用:
原帖由 nick歷 於 2018-5-2 12:27 AM 發表 查看引用來源

開頭大家講好咗,佢有拖拍就唔再玩,雖然之後我有試過佢口風,但佢選擇性答我問題,咁都醒水無謂再死纏爛打啦!宜家起碼係fb都重會吹一兩句貓經。
師兄識進退,非常好呢。
主要係唔係太多好野食,哈哈~仲有好多佳麗排緊~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-2 12:39 AM 發表 查看引用來源

師兄識進退,非常好呢。
主要係唔係太多好野食,哈哈~仲有好多佳麗排緊~
有啲嘢見好就收麻,起碼唔好留個壞印象俾人。
你知世事嘅嘢話唔埋麻,可能日後有機會再交手呢!:smile_47:
有就唔洗上嚟等運到啦

引用:
原帖由 nick歷 於 2018-5-2 12:49 AM 發表 查看引用來源

有啲嘢見好就收麻,起碼唔好留個壞印象俾人。
你知世事嘅嘢話唔埋麻,可能日後有機會再交手呢!:smile_47:
有就唔洗上嚟等運到啦
哈哈,係,但識咁諗又會咁做既人唔多。
等運到,why not?當要有唔係無時,做咩要煩有無而去搵先,係咪咁講,哈哈~

哩個帖都去得幾快喎

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-5-2 12:05 PM 發表 查看引用來源
哩個帖都去得幾快喎
因為我地吹水多😂

尋晚同老公去咗我嘅第一次.....爆房

老公問我係咪想去,我話你停到車先算啦

點知一去到就有位停....咁我無理由咁衰囡,去就去啦!

去到入口,老公話我面已經紅晒,入到𨋢又迫我照鏡.... 好彩全程都無撞到其他人

見我緊張,老公入到房就攬住我,推我上床同我打茄輪,再除咗我條黑色全身裙,拉低我個bra錫我個胸,手就搓另一邊...我話要沖涼先,但佢已經除埋我條褲"唔小心"跣咗入去....原本緊張嘅我都開始進入狀態... 呢個時候老公就梗係又抽返出嚟去沖涼.....

水中吹一輪就返上床,我繼續幫佢

今日好落力,啜吓...瀨吓...chok吓....

錫完條嘢又瀨吓袋袋...再進攻後面...又再深喉....

老公摸到我已經濕晒就要我瞓低,脷尖輕輕撩我豆豆,我忍唔住呻吟...

老公: 老婆妹妹好滑...下面好濕好緊,連手指都插唔入....

妹妹吸吓吸吓想快D有嘢插入去....
好似知道我心諗乜咁,老公爬上嚟一下就插都最入快速咁抽插

我: 啊…好舒服...好鍾意俾老公插...啊...

我feel到我D水整濕晒佢D毛...

之後佢要我趴喺度對住塊鏡,從後面望住自己比佢屌

我對奶隨住節奏擺動...見到老公用力揸住我個波大大力咁屌我....

最鍾意都係老公喺上面宅住我,感覺成個人都比佢控制住....最後佢射晒落我對波度,我連最後一滴都啜埋....

唞咗一陣,喺我吹奏之下,細佬好快又精神返晒

唔知係咪因為係全日第三Q,今次做咗好耐,耐到我可以嚟咗一次...兩次...三次...

做愛可以嚟三次經驗好似未試過....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-2 12:23 PM 發表 查看引用來源
尋晚同老公去咗我嘅第一次.....爆房

老公問我係咪想去,我話你停到車先算啦

點知一去到就有位停....咁我無理由咁衰囡,去就去啦!

去到入口,老公話我面已經紅晒,入到𨋢又迫我照鏡.... 好彩 ...
你地好好感情呀
加上你咁正,做3次我都得啦

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-2 12:21 PM 發表 查看引用來源

因為我地吹水多😂
主因係你水多
口水多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆