上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  45.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-1 12:41 AM 發表 查看引用來源

師兄,識食。
其實都係人哋搵我,咁耐我都未主動識過人而成功食到。

引用:
原帖由 nick歷 於 2018-5-1 12:59 AM 發表 查看引用來源

所以咪寫咗個進擊的舌頭囉
差唔多寫哂㗎喇,十隻手指都數得哂
呢個名得喎,哈哈。

引用:
原帖由 nick歷 於 2018-5-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

其實都係人哋搵我,咁耐我都未主動識過人而成功食到。
咁你應該高大型仔喎,喎使出手都有野食。

前晚天光先瞓,我估老公一定好攰,所以尋晚沖完涼我就話幫佢按摩
用按摩油按腳,本來我都好認真咁按,按到大脾時我諗起佢話出面D按摩會掃袋底,於是我又多手掃吓掃吓.....
估唔到反應好大,我進一步托住成個袋按摩,見到老公條嘢已經硬晒,忍唔住舐吓個頭.....
舐得個頭又不如順手chok吓......不如又含吓啜吓.....用脷喺馬眼度鑽吓.......
老公要啜我波,手指就係我濕潤嘅妹妹度出出入入.....
我坐上去用妹妹磨擦住佢支棒....佢蠢蠢欲動想入.....
我: 但係你今日好攰喎....不如用口幫你啦....
最後你地估老公會揀口定妹妹呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-1 01:58 AM 發表 查看引用來源

呢個名得喎,哈哈。
佢條脷真係好得㗎:smile_47:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-1 01:58 AM 發表 查看引用來源

咁你應該高大型仔喎,喎使出手都有野食。
我只係得170咋,可能佢哋見我唔似地盤佬呱

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-1 07:49 AM 發表 查看引用來源
前晚天光先瞓,我估老公一定好攰,所以尋晚沖完涼我就話幫佢按摩
用按摩油按腳,本來我都好認真咁按,按到大脾時我諗起佢話出面D按摩會掃袋底,於是我又多手掃吓掃吓.....
估唔到反應好大,我進一步托 ...
揀妹妹囉,你做騎師佢咪唔洗郁囉:smile_47:

引用:
原帖由 nick歷 於 2018-5-1 08:20 AM 發表 查看引用來源

揀妹妹囉,你做騎師佢咪唔洗郁囉:smile_47:
你臨上機都掛住上嚟.....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-1 08:24 AM 發表 查看引用來源

9點4機,最後一上

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-1 08:24 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆