上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  45.8k

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-4-30 05:47 PM 發表 查看引用來源

靚太都鐘意玩人夫呀
可以攸個朋友嗎
呢位師姐已經畀人私有化咗, 我哋冇份㗎喇。 我哋都係睇下佢啲post 打下飛機算啦。😢😢😢😢

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 05:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈~你諗多咗喇...
做個朋友姐
PM 左你,睇下得嗎

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-4-30 05:58 PM 發表 查看引用來源

做個朋友姐
PM 左你,睇下得嗎
你pm我,我又會比老公打pat pat架喇

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-4-30 05:57 PM 發表 查看引用來源

呢位師姐已經畀人私有化咗, 我哋冇份㗎喇。 我哋都係睇下佢啲post 打下飛機算啦。😢😢😢😢
講到自己好可憐咁.....😅

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-4-30 05:57 PM 發表 查看引用來源

當然會支持佢既POST 同相啦
因為實在好白好滑呀個波波

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 05:59 PM 發表 查看引用來源

你pm我,我又會比老公打pat pat架喇
唔係打我PAT PAT 就得啦

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 05:48 PM 發表 查看引用來源

你以前都應該食唔少喇
你越正經我越想聽你講喎...
蜘蛛精都鍾意唐三藏架...
其實妳應該知,我係其他區活躍D既,係因為我真係唔玩呢.
以前既事啦,再食得幾多都係過去式既,正如我講,再玩都係咁樣玩法,HAHA......
而家,係都聽阿NICK啦,佢先係堅野,但會去韓國玩,早知叫佢UPDATE下同BOBO既好野先走去玩啦,HAHA......
(乜妳係蜘蛛精咩?咁好多人想做唐三藏喎,HAHA.........)

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-4-30 06:00 PM 發表 查看引用來源

當然會支持佢既POST 同相啦
因為實在好白好滑呀個波波
其實我都好想睇姐姐啲相😁😁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-30 06:02 PM 發表 查看引用來源

其實妳應該知,我係其他區活躍D既,係因為我真係唔玩呢.
以前既事啦,再食得幾多都係過去式既,正如我講,再玩都係咁樣玩法,HAHA......
而家,係都聽阿NICK啦,佢先係堅野,但會去韓國玩,早知叫佢UPDATE下同BOBO既好野 ...
我係架...我以前專搵D有女朋友嘅男仔架...

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-30 05:39 PM 發表 查看引用來源

真係大膽,你同佢地都係
大家都俾下半身控制住麻:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆