上一頁下一頁
發新話題

一個淫底女仔的自白

收藏  |  訂閱
539  47.2k

樓主講得岩👍👍💪🏻
搞野都要識尊重人架!
淫唔係代表佢做咩都得

可遇不可求ah.....

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2018-4-5 12:42 AM 發表 查看引用來源

如果你sp 同你講,你好好吊。 你會唔會覺得好侮辱?
我SP都有咁講,不過我想信佢屌邊條女都係咁講架啦,咪和應下佢,好屌就多D屌啦

要做返一個高啲嘅角色

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-27 22:21 發表 查看引用來源
我發覺只要個男人覺得個女仔淫底,就要諗方法凌虐,羞辱人地!

自問我真係個淫底ge女仔,只係生活在一個保守ge城市!

我細細個已經鍾意睇AV,而且鍾意睇多P果種,成日幻想比好多人淪姦,直至腳軟為止。但好唔好彩我遇開ge對手都太快出野,或者係一聽見你話鍾意搞野就提出好多要求,又要含,又要吞,又要蒙眼又要綁手!講真我出黎玩試多d新野都係enjoy,但玩玩下又要求我做佢隻奴!
又要我求先肯屌 ...
讚係俾師姐既,講出真心話!

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-27 10:21 PM 發表 查看引用來源

我細細個已經鍾意睇AV,而且鍾意睇多P果種,成日幻想比好多人淪姦,直至腳軟為止。但好唔好彩我遇開ge對手都太快出野,或者係一聽見你話鍾意搞野就提出好多要求,又要含,又要吞,又要蒙眼又要綁手!講真我出黎玩試多d新野都係enjoy,但玩玩下又要求我做佢隻奴!
又要我求先肯屌 ...
冷靜啲
搞野都係為開心,唔開心就不如唔好做
搵搵下實有個夾

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-27 10:21 PM 發表 查看引用來源

又要我求先肯屌 ...
"真係聽到就想一手渣爆佢對噹噹!..." 笑死我了:smile_30::smile_30:
男女歡愉之事,首要確係尊重對方意願。不過下下要女做奴的話,可能是看香討這forum 太多,上左腦吧:smile_o11:
Btw, 估計樓主pm 已爆:smile_30:

尊唔尊重, 出發點係首要

好多男人潛意識女人都系M

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 04:11 PM 發表 查看引用來源

真係冇乜心情,需然妹妹好濕,但真係冇mood比佢屌!
我唔使佢同我花心思同感情,但唔該唔好當左同我約炮=叫雞!
唔配合你=唔玩得!
捽興我我都可以好淫乜都玩,唔一定要左一句寶貝右一句BB,但起碼唔好講咁多廢話!
一係就齋屌唔好講野!如果唔係我就係要你有閪冇得屌! ...
欣賞你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆