上一頁下一頁
發新話題

一個淫底女仔的自白

收藏  |  訂閱
539  47.2k

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 05:19 PM 發表 查看引用來源

其實我鍾意男人粗暴咁,好肉緊咁大大力屌,我欣賞真性情ge性愛表現!好興奮而大大力渣波,又或者係一邊doggie 一邊打pat pat
這樣是正常的Sex,根本同主奴,暴力拉不上關係。

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 05:29 PM 發表 查看引用來源

基本上我好多野都肯玩,但最低限度要你都尊重下我,
祝妳可以尋求到一個開心滿足的人,而又不會傷害到妳。

引用:
原帖由 已婚 於 2018-4-2 05:39 AM 發表 查看引用來源

原來係SP,但係SP都係人,人與人之間都要識得專重對方,SP 需然同老婆女朋友有所不同,反面我覺得SP做起上來會開放一啲開心啲,但係都要有一份專重先得😂
冇錯,好多男人為左維護形象而唔敢同伴侶要求一d性需要,玩得唔起勁,就住就住咁!SP通常唔止身體,連思維都可以同對方溝通,玩得黎更顛更放更起勁!

好似我,好多人覺得我一定係一流床伴,但你地問心,會想我做女友或者老婆嗎?真係有體力應付我既性需求別?真係唔介意我有咁多性伴侶?

引用:
原帖由 已婚 於 2018-4-2 05:41 AM 發表 查看引用來源

係絕對有佔用上風🤣
冇錯

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 06:06 PM 發表 查看引用來源

係架,共勉之!

我係濫但我都挑食,唔係咩都可以擺落口食架!
好老實喎 承認自己濫交😂

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 06:12 PM 發表 查看引用來源

咁亦都遇到好多enjoy GE SP,到佢迷戀到有d沉船我先stop左佢,雖然佢話單身想我做佢條女同佢一齊住,但我冇應承到,難得單身,想試多d新弓野,玩夠先收手...
清楚自己,好有分吋 值得一贊😘

引用:
原帖由 已婚 於 2018-4-2 05:47 AM 發表 查看引用來源

AV 係部戲,女人要的係感覺安全所以女人睇有正常部份AV係會向得好正,而男人睇正常嗰啲AV,睇得多了,可能會覺得沉悶和單調,所以嗰啲暴力變態會一啲唔太理解的人,如果遇到SP會就 ...
總之我好憎睇日本AV,條女係咪都鳩叫,聲話唔同步,即係未屌入去就嗌,真係唔好咁唔專業啦!交功課咁款,把聲又煩,吾能男人覺得佢地嗌得銷魂蝕骨,我就覺得想一巴一巴括落去囉!嗌丫嗱,嗌丫嗱,聲畫唔同步丫嗱!

引用:
原帖由 已婚 於 2018-4-2 05:57 AM 發表 查看引用來源

這樣是正常的Sex,根本同主奴,暴力拉不上關係。
正常嗎?好多女人覺得自己比人屌就要對方錫住就住,搞到個男仔好冇癮,亦都係做成佢地貪新鮮同刺激去搵SP

引用:
原帖由 已婚 於 2018-4-2 06:02 AM 發表 查看引用來源

祝妳可以尋求到一個開心滿足的人,而又不會傷害到妳。
暫時食得幾飽,又冇遇到咩危險

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 06:08 PM 發表 查看引用來源

我係真係鍾意,所以有時Kiss都好投入,錫好雬。
唔係一開房就沖涼埋牙咁囉
kiss 係好重要一樣嘢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆