上一頁下一頁
發新話題

打打想與你談情說性 之新舊版友引人入性吹水大本營(Round1758)

收藏  |  訂閱
1.5k  17.1k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-5-17 04:57 PM 發表 查看引用來源

好熱喎
係架..但真係冇乜其他方法架喇WO..
一係包實間房一係包實自己....

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

我宿舍d窗隻隻都有窗紗架
有窗紗都咁多蚊....就真係好麻煩喇:smile_o08:
施主 及早逃離現場啦

btw 有時我好無聊會幻想有一日返屋企一開大門入面就幾萬隻野飛出黎既景象
好驚:smile_o16:會打冷震起雞皮

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-5-17 05:00 PM 發表 查看引用來源
不如你講下用過咩方法啦!
蚊怕水,蚊香,捕蚊燈,窗紗(本身宿舍就有),用蒜頭同薑整既驅蚊袋(第一次用係好有用,但第二日換新既就無用la)

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-5-17 05:08 PM 發表 查看引用來源
風扇唔可以吹著訓
我知錯la

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2018-5-17 05:12 PM 發表 查看引用來源
我採用既係用被包實自己,但係有時唔覺得踢被就GG

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2018-5-17 05:12 PM 發表 查看引用來源

c miu要找出蚊的來源,污水,草林先惹蚊

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-17 05:15 PM 發表 查看引用來源

蚊怕水,蚊香,捕蚊燈,窗紗(本身宿舍就有),用蒜頭同薑整既驅蚊袋(第一次用係好有用,但第二日換新既就無用la)
燒乾橙皮,以前地盤驅蚊就燒麻包袋,但超大煙

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2018-5-17 05:14 PM 發表 查看引用來源
有窗紗都咁多蚊....就真係好麻煩喇:smile_o08:
施主 及早逃離現場啦

btw 有時我好無聊會幻想有一日返屋企一開大門入面就幾萬隻野飛出黎既景象
好驚:smile_o16:會打冷震起雞皮 ...
天氣一熱只要有我出現既地方就會多蚊,去邊都一樣
我記憶中某次放完長假返宿舍一開門就見到N隻蜘蛛係我間房開party

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-5-17 05:18 PM 發表 查看引用來源

c miu要找出蚊的來源,污水,草林先惹蚊
我住山上,隔離就係公園,來源應該係草林

閃,揍細路

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆