上一頁下一頁
發新話題

同上左年紀的男人搞過真係返唔到轉頭

收藏  |  訂閱
450  66.3k

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-10 04:13 PM 發表 查看引用來源

我俾叔叔玩過咁多次,仲係一線鮑
係咪咁正呀?

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 12:54 PM 發表 查看引用來源
芳齡25以下,試過同後生仔,中佬搞
後生仔易硬持久,但唔識做前戲,猴擒。
中佬難硬,要幫佢吹好耐先硬,當然亦易軟。但叔叔好識得做前戲,摸Lin同閪的技巧真係一流,後生仔真係唔係個皮。
就算叔叔個日狀態唔好, ...
完全明白,大叔真係好正。

仲未遇到妹妹

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-10 04:13 PM 發表 查看引用來源

我俾叔叔玩過咁多次,仲係一線鮑
一線飽真係無得輸, 插嗰時又好feel 又多份視覺享受

我條女都細我22年,次次都賴到佢高潮先再屌佢,跟住男上插注佢再用手玩佢咪豆豆,好快佢又黎多次,之後先用用狗仔式屌佢,同時用手指插佢c眼,佢High度係咁叫,插到佢差唔多最後射哂落佢口到,感覺好有成功感,好正.......次次做完都要攬住係咁要同我打茄輪,睇住佢高潮完塊面紅卜卜好正。

引用:
原帖由 Mantai221 於 2017-11-11 07:53 AM 發表 查看引用來源
我條女都細我22年,次次都賴到佢高潮先再屌佢,跟住男上插注佢再用手玩佢咪豆豆,好快佢又黎多次,之後先用用狗仔式屌佢,同時用手指插佢c眼,佢High度係咁叫,插到佢差唔多最後射哂落佢口到,感覺好有成功感,好正. ...
講真,做男人識賴西,囡囡昶冧妹多

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-11-10 11:46 PM 發表 查看引用來源

完全明白,大叔真係好正。
你又有同感。。。

真係估唔到,原来我們成熟的男仕仲有市埸。
我幸運地在六年前遇到现在的SP,她二十尾而我40+,(雖然外貌唔似)我哋性爱合拍,她也是會潮吹喷水的,鐘意撫摸,吻啜,指插,前奏我們大约半小時到一小時,最喜歡坐在我前面被我玩波,玩波已经有全身震動,真係好正及有成功感,即刻硬哂。享受佢的快感及高潮時的聲音,反應簡直一流。跟着撫摸由由波到妹妹,噢!湿到呢床單也有,在洞外慢慢玩弄,玩吓豆豆,洞口,後門輕掃,感到佢身體不時傳來震動,知道是快感或高潮的反應,太正了。一路玩一路吻啜波波,突然嗔水,嚇咗我一吓,咁易潮吹!!太敏感了。
佢叫得好大聲,又軟哂。
咦,好似有的喧賓奪主,跟住都是指插,但只能入一指,69,然後在佢主動下先女上,抱着,男上,用佢最喜歡的狗仔完結。
休息後再来一次。每次出来,都差不多。

引用:
原帖由 taidauchai 於 2017-11-11 11:38 AM 發表 查看引用來源
真係估唔到,原来我們成熟的男仕仲有市埸。
我幸運地在六年前遇到现在的SP,她二十尾而我40+,(雖然外貌唔似)我哋性爱合拍,她也是會潮吹喷水的,鐘意撫摸,吻啜,指插,前奏我們大& ...
你就好。。可以KEEP到六年。。

其實她也間中有問我厭唔厭,點解仲keep住咁喜歡
我就真係好享受同佢做的快樂開心,雖然我服待佢多的,但大家很岩feel又合拍。我希望一直keep下去。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆