上一頁下一頁
發新話題

同上左年紀的男人搞過真係返唔到轉頭

收藏  |  訂閱
450  66.4k

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-9 02:53 PM 發表 查看引用來源

佢睇過我好多次潮吹啦!邊有事?
佢一路摸我粒陰核,一路問我有冇高潮呀?問我有幾多次高潮?
佢見我一開頭冇淫叫,即刻用條脷奶我隻耳仔,跟著即刻用手摸我個閪,個刻我已經搞到成床都係水,叔叔仲好衰咁話「 ...
原來已經比叔叔玩左咁多次~

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-9 03:55 PM 發表 查看引用來源

叔叔話我口技好,佢老婆同ex都會令佢痛,係我唔會。又話我乖,會跪低服侍佢,佢話香港女仔普遍太高傲,含都唔肯跪低。你講個d濕濕碎,我鍾意叔叔射落我個波同我塊面添,好有被征服的感覺。
其實睇到呢個topic, 我就覺得有套AV好岩你睇
係講有個少婦比一班叔叔困住黎輪

奶袋底啜波子正呀。。仲要雪雪聲。。好識玩啵你。。可以同你玩一次就今生無憾了。。

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-9 03:55 PM 發表 查看引用來源

叔叔話我口技好,佢老婆同ex都會令佢痛,係我唔會。又話我乖,會跪低服侍佢,佢話香港女仔普遍太高傲,含都唔肯跪低。你講個d濕濕碎,我鍾意叔叔射落我個波同我塊面添,好有被征服的感覺。
真系睇到我硬晒,想會一會你添

引用:

真系睇到我硬晒,想會一會你添

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-11-9 04:03 PM 發表 查看引用來源

其實睇到呢個topic, 我就覺得有套AV好岩你睇
係講有個少婦比一班叔叔困住黎輪
Source please

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-9 02:53 PM 發表 查看引用來源

佢睇過我好多次潮吹啦!邊有事?
佢一路摸我粒陰核,一路問我有冇高潮呀?問我有幾多次高潮?
佢見我一開頭冇淫叫,即刻用條脷奶我隻耳仔,跟著即刻用手摸我個閪,個刻我已經搞到成床都係水,叔叔仲好衰咁話「 ...
Perfect match 😋😋😋

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-9 04:14 PM 發表 查看引用來源

我都有啲珍藏,溫泉旅館嘅啱唔啱?

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-9 04:14 PM 發表 查看引用來源

點解你咁淫,哈哈,真係好正!
好少好似你咁識享受同主動

引用:

YY妹妹,40路大叔留名😏,等叔叔打開妳雙腳招呼妳😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆