上一頁下一頁
發新話題

同上左年紀的男人搞過真係返唔到轉頭

收藏  |  訂閱
450  66.3k

引用:
原帖由 Kan0926 於 2017-11-7 04:39 PM 發表 查看引用來源
咸魚青菜,各有所好,你鐘意大叔既同時,好多男人咪又鐘意人妻,都係貪人妻有技巧,所以其實我覺得係歷練既問題,應該同年齡未必有關既,只不過後生既,無咁多經驗,唔知點樣令對方舒服,同埋挑起對方既性慾,好多時 ...
咁你地嬲男人都可以嫌後生女唔識服侍你地而搵中女啦!
雖然後生女真係多水d

後生女未必多水啲,一個個人唔同,仲有係睇mood同係咪enjoy sex
引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-7 17:03 發表 查看引用來源

雖然後生女真係多水d

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-7 05:03 PM 發表 查看引用來源

雖然後生女真係多水d
咁後生女未必無技術,唔識服侍男人既,只不過係後生女有啲係經驗較少或者怕羞囉,其實年紀未必係重點,最重要係搵到個適合既對手,不過叔叔係比較識調情,同埋著重前戲,將勤補拙。
其實多唔多水係視乎體質之外,仲睇對方既技術,同埋對住對方既感覺既

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-7 05:03 PM 發表 查看引用來源

雖然後生女真係多水d
少女有少女可愛的地方既
每個人口味不同  ,同埋睇你想要咩囉

我都未到50,不過前到都好足,有無需要呀

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 01:50 PM 發表 查看引用來源

叔叔58又有,5十頭又有
差兩年就兩蚊搭巴士呀,叫伯伯呀~

引用:
原帖由 jam911 於 2017-11-7 06:42 PM 發表 查看引用來源

差兩年就兩蚊搭巴士呀,叫伯伯呀~
過多幾年有MPF拎返Tim呀,哈

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-7 09:49 AM 發表 查看引用來源

想知叔叔通常鍾意中女定後生女?
通常鍾意中女。但有時都要搵後生女平衡一下。70/30

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 12:54 PM 發表 查看引用來源
芳齡25以下,試過同後生仔,中佬搞
後生仔易硬持久,但唔識做前戲,猴擒。
中佬難硬,要幫佢吹好耐先硬,當然亦易軟。但叔叔好識得做前戲,摸Lin同閪的技巧真係一流,後生仔真係唔係個皮。
就算叔叔個日狀態唔好, ...
有時間揾我打番場吖,我都係中佬嚟㗎!

咁係你撞到d一味衝既青頭仔姐....

我見好多中女都係咁講

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆