上一頁下一頁
發新話題

同上左年紀的男人搞過真係返唔到轉頭

收藏  |  訂閱
450  66.2k

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-7 09:50 AM 發表 查看引用來源

師兄,一個月先2,3次,少左d波
我日日見晚晚做都得 , 
但係SP要交人,要就時間,M到又冇得玩
所以一個月咪得返3,4次囉

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-7 03:02 PM 發表 查看引用來源

所以可能做死一世阿二,不過我覺得偷情個感覺幾正。有時候我係佢架車到漏西水,大家可以講d dirty words,用好嗲既聲講 “依....我又潮吹啦,一陣俾你老婆見到就死啦!一陣俾佢找我晦氣呀!”我有時又會問佢我好屌 ...
妻不如妾~妾不如偷~最緊要arm feel C服~

引用:
原帖由 Vivian1989 於 2017-11-7 11:23 AM 發表 查看引用來源

一個月3,4次,咁一次見面,會搞幾次?
唔定嫁喎 , 有時爆房2個鐘咪1次口爆做1次,
不過過親夜都最少3,4次 最多試過一晚7次 

引用:
原帖由 uncleblue 於 2017-11-7 02:32 PM 發表 查看引用來源

上左年紀又無老婆/女友~
得罪講句~
可能佢自身條件唔係咁好~
單身叔叔真係粉紅色乳頭~
又對!我有老婆了!粉紅色真難搵啊!

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 12:54 PM 發表 查看引用來源
芳齡25以下,試過同後生仔,中佬搞
後生仔易硬持久,但唔識做前戲,猴擒。
中佬難硬,要幫佢吹好耐先硬,當然亦易軟。但叔叔好識得做前戲,摸Lin同閪的技巧真係一流,後生仔真係唔係個皮。
就算叔叔個日狀態唔好, ...
妹妹..識玩...

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 12:54 PM 發表 查看引用來源
芳齡25以下,試過同後生仔,中佬搞
後生仔易硬持久,但唔識做前戲,猴擒。
中佬難硬,要幫佢吹好耐先硬,當然亦易軟。但叔叔好識得做前戲,摸Lin同閪的技巧真係一流,後生仔真係唔係個皮。
就算叔叔個日狀態唔好, ...
妹妹..識玩...

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-7 03:02 PM 發表 查看引用來源

所以可能做死一世阿二,不過我覺得偷情個感覺幾正。有時候我係佢架車到漏西水,大家可以講d dirty words,用好嗲既聲講 “依....我又潮吹啦,一陣俾你老婆見到就死啦!一陣俾佢找我晦氣呀!”我有時又會問佢我好屌 ...
偷有偷既好 , 始終只係各取所需, 
要分就分 唔駛拖泥帶水 , 
但勸你一句唔好咁沉迷有婦之夫啦,
偷食下就可以, 長期的話比人淋強水都係咁黎

咸魚青菜,各有所好,你鐘意大叔既同時,好多男人咪又鐘意人妻,都係貪人妻有技巧,所以其實我覺得係歷練既問題,應該同年齡未必有關既,只不過後生既,無咁多經驗,唔知點樣令對方舒服,同埋挑起對方既性慾,好多時只係識鳩衝,以為大大力插同插得快,對方就會High,忽略左前戲,但如果有個後生既,有大叔既技巧,或者到時候你又會選擇個後生仔,而唔要大叔

大叔係到。但到依家都識唔到人

叔叔突然間咁受歡迎

我都係叔叔呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆