上一頁下一頁
發新話題

同上左年紀的男人搞過真係返唔到轉頭

收藏  |  訂閱
450  66.2k

同上左年紀的男人搞過真係返唔到轉頭

芳齡25以下,試過同後生仔,中佬搞
後生仔易硬持久,但唔識做前戲,猴擒。
中佬難硬,要幫佢吹好耐先硬,當然亦易軟。但叔叔好識得做前戲,摸Lin同閪的技巧真係一流,後生仔真係唔係個皮。
就算叔叔個日狀態唔好,唔識硬,都會好有耐性咁撩「興」我,搞到我係床上變做一個小淫婦。又識搵g點,俾叔叔搞冇耐已經會潮吹,仲要食完不斷仲想要。
自從同叔叔分開後仲好懷念佢對潮吹聖手,真係食過返尋味,好想搵佢打友誼波呀!

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 12:54 PM 發表 查看引用來源
中佬難硬,要幫佢吹好耐先硬,當然亦易軟。但叔叔好識得做前戲,摸Lin同閪的技巧真係一流,後生仔真係唔係個皮。
就算叔叔個日狀態唔好, ...
哩到有好多叔叔幫到你

叔叔幾大左右?
引用:
原帖由 yy_chow1210 於 6/11/2017 12:54 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 12:54 PM 發表 查看引用來源
我都係叔叔,你講個d除左難硬同唔特久之外我中晒

引用:
師姐 我都有同感 我而家主人大我11歲

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-11-6 01:22 PM 發表 查看引用來源
叔叔幾大左右?

叔叔58又有,5十頭又有

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2017-11-6 01:33 PM 發表 查看引用來源

師姐 我都有同感 我而家主人大我11歲
你幾歲先?叫我師姐

呢度大把師兄幫到你啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-6 01:50 PM 發表 查看引用來源

你幾歲先?叫我師姐
小妹21

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2017-11-6 02:04 PM 發表 查看引用來源

小妹21
師妹你無bf?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆