上一頁下一頁
發新話題

有性無愛之女仔篇(千祈唔好沉我!)

收藏  |  訂閱
432  14.0k

有性無愛之女仔篇(千祈唔好沉我!)

試過有性有愛,負擔太重。
有性無愛,盡情享受床上歡愉,了無牽掛。
SP的表現往往比伴侶好好多,因為開宗明義知道對方的需要,單一目的為性。明刀明槍呢下夠正。
問題係,講清講楚,大家純為性,出左房就無關係,唔好對我有佔有欲,更加無人可以管到我,千祈唔好沉我!

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 01:14 AM 發表 查看引用來源
SP的表現往往比伴侶好好多,因為開宗明義知道對方的需要,單一目的為性。明刀明槍呢下夠正。
問題係,講清講楚,大家純為性,出左房就無關係,唔好對我有佔有欲,更加無人可以管到我,千祈唔好沉我! ...
呢種關係有幾多個可以真正做到呀?

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 01:14 AM 發表 查看引用來源
問題係,講清講楚,大家純為性,出左房就無關係,唔好對我有佔有欲,更加無人可以管到我,千祈唔好沉我! ...
講得好啱,一早講清楚,吾使煩。

引用:
原帖由 野涼 於 2018-5-23 01:15 AM 發表 查看引用來源

呢種關係有幾多個可以真正做到呀?
我得!
但竟然發覺好多男人唔得。
你可以鐘意我的body,但我的心都係我的。

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 01:18 AM 發表 查看引用來源

我得!
師姐個body好正?

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 01:18 AM 發表 查看引用來源

我得!
人在水中行,那裡不濕身?

引用:

我得!
我性同愛兩樣野完全分開
未試過對任何sp動情
大家都知大家既目的喺邊度
明知無結果既野就唔會去做
搵得sp既一定會有多過一個sp。
唔明啲人點解要禁止佢搵咁其他男人

引用:

我得!
師姐,無咁口响,世事既嘢,好難講架:smile_30::smile_30:

D男人最憨居係以為上左個女人,就會得到女人的心。
咪傻啦,女人都係人,都有生理需要,各取所需啫。
玩震蛋,唔通就會愛上隻震蛋?
有性無愛,係好多女仔的人生態度!

引用:
原帖由 degree06 於 2018-5-23 01:22 AM 發表 查看引用來源

人在水中行,那裡不濕身?
濕身可以,我好容易濕。
但失心就唔可能喇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆