上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  44.1k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-4-25 11:27 PM 發表 查看引用來源

挑戰者一號,黃金花…
犬之島,大樂師(呢套應該本週落畫)

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-4-25 11:06 PM 發表 查看引用來源

其實成日跑到嘔係咪對身體唔係太好。當然我未試過,但諗到都覺得辛苦
呢樣啱呀,做運動係好,但要適量,身體要承受得住,身形其次,健康重要些,運動過量係唔好。不過呢度既嘔,可能只係一種比喻,開心到嘔,未必真係嘔~

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-25 05:51 PM 發表 查看引用來源

dragon ching,唔抵得就識返個😏😏😏
呢家野邊有得唔抵得架,小師妹情深培慾訓練營,大師哥瞓身瘦身好有型,這些機會不是我的:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 活死男 於 2018-4-25 06:18 PM 發表 查看引用來源

今晚……佢又要嘔啦 😂😂😂
師兄每星期都見小師妹,記得有好消息要分享啊.

引用:
原帖由 degree06 於 2018-4-25 06:18 PM 發表 查看引用來源

有d網上俾十幾蚊可以睇戲,但我未試過
嘩,我堅未試過喎又,唔俾錢就有,HAHA............:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-26 12:12 AM 發表 查看引用來源

嘩,我堅未試過喎又,唔俾錢就有,HAHA............:smile_30::smile_30:
上youtube搜尋,會出現俾錢睇戲既片~很多年前,有得租錄影帶,碟既戲,依家好似無左了

引用:
原帖由 cmc001 於 2018-4-25 06:29 PM 發表 查看引用來源

我斗膽幫龍師兄問啦,聽日有無師妹得閒一齊睇戲?(其實係我自己問😂)
師兄,家陣唔興咁問,我地男人有誠意既,聽日買定2張復仇者聯淫3D,戴埋副有色眼鏡,口含玫瑰,係戲院門口睇下有無單身女士想睇又買唔到飛既,就約埋一齊睇.記住要靚架下..............:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-4-26 12:01 AM 發表 查看引用來源

呢樣啱呀,做運動係好,但要適量,身體要承受得住,身形其次,健康重要些,運動過量係唔好。不過呢度既嘔,可能只係一種比喻,開心到嘔,未必真係嘔~
下,唔會堅嘔下嘛.我自己喪玩都唔會喎.跑到嘔應該要好堅先會.
正如你講,應該係開心到嘔,又浪漫到爆.

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-24 08:47 PM 發表 查看引用來源
沉落底啦 ~
明天上畫,可以去睇啦
我上個月就已經還定飛啦~~

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-4-24 09:45 PM 發表 查看引用來源

我都係聽晚睇
我就揀咗公假先睇,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆