上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  44.1k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-25 11:31 AM 發表 查看引用來源

龍兄你真係鍚住小師妹!做完core即刻上房按摩
第二日出曬乳酸先同小師妹按摩,咁先令佢回味一世,硬生生徒手按晒乳酸!
錯晒啦,當日上房按,主要係按心情,話晒咁搞女方已經濕晒架啦嘛....件衫,唔嗱嗱聲上房換,一出一入,我指冷氣地方,好易病,會出事架嘛~~~~
有左第1日,到第2日女方心思思,就會想再回味,到時先叫男方按咩話,咩按晒D乳汁出黎囉,呢D野,第2日先有架嘛?係嘛?

妳個大師哥唔識做呀下,下次要佢係妳上面平含支撐10分鐘唔俾郁唔俾軟:smile_34::smile_34:
要罰~~

引用:
原帖由 degree06 於 2018-4-25 11:45 AM 發表 查看引用來源
買碟睇啦:smile_40:
係,我等緊出黑豹嘛,諗住睇埋才睇復3,但等得黎可能復3都做完.:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-25 11:54 AM 發表 查看引用來源

係,我等緊出黑豹嘛,諗住睇埋才睇復3,但等得黎可能復3都做完.:smile_13::smile_13:
一係網上俾錢睇:smile_40:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-25 11:54 AM 發表 查看引用來源

一係網上俾錢睇:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-4-25 11:45 AM 發表 查看引用來源
好多年前我都有跑步,依家無乜跑啦:smile_40:
有時間米跑囉 😄

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-4-25 09:59 AM 發表 查看引用來源

咁會可以睇到自己想睇的戲。
係呀,唔會俾人煩和問問題

cmiu們,你們著雨boot會唔會小腿抽筋,呢2日著一陣小腿就唔舒服😭😭😭😭

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-25 12:48 PM 發表 查看引用來源
cmiu們,你們著雨boot會唔會小腿抽筋,呢2日著一陣小腿就唔舒服😭😭😭😭
無事無抽筋,不過呢兩日都未雨靴住
會唔會膠太硬,所以唔舒服

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-25 12:54 PM 發表 查看引用來源

無事無抽筋,不過呢兩日都未雨靴住
會唔會膠太硬,所以唔舒服
可能係,但又晤想加墊,因為市面上D墊太厚,唔舒服

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-25 12:48 PM 發表 查看引用來源
我望落其實覺得雨靴唔似舒服。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆