上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  43.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-19 10:50 AM 發表 查看引用來源

活男兄得左,老闆兄又追埋......
佢同康鈣C今早仲無留言添~~~~可能尋晚已UPDATE緊最新近況:smile_40::smile_40:
係得我呢D全程食白果........:smile_39::smile_39:
龍兄呢句總覺得好假,都唔知係咪扮晒野既,哈哈哈

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-4-19 10:53 AM 發表 查看引用來源

我仍然等緊你嘅新戀情曝光架
妳已經有2個有腳既雀仔,
妳都係唔好等我喇.....:smile_39::smile_30:

引用:
原帖由 活死男 於 2018-4-17 06:05 PM 發表 查看引用來源
2018年初,因為一個錯誤來到這個鋪,原因唔想多講,但有幸遇到一位小師妹,先聲明,這文章係小甜到接近無既地步。

話説,鋪中有段時間講起跑步,正中我興趣,所以插咀講下。幾日後收到小師妹既PM(玩左disc ...
支持新舖💪

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-19 11:17 AM 發表 查看引用來源

妳已經有2個有腳既雀仔,
妳都係唔好等我喇.....:smile_39::smile_30:
龍兄筍盤重推,好過綠置居
師姐師妹上車盤
😂😂😂😂盡做啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-19 10:24 AM 發表 查看引用來源

:smile_o12::smile_o12: 一切盡在不言中.
我地呢度既人妻,堅搶手.
我應該不是你講的其中一分子😣😣😣

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-4-19 11:06 AM 發表 查看引用來源

咪係

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-4-19 11:32 AM 發表 查看引用來源

龍兄筍盤重推,好過綠置居
師姐師妹上車盤
😂😂😂😂盡做啦
可.....可唔可以唔係綠置居啊:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-19 11:32 AM 發表 查看引用來源

我應該不是你講的其中一分子😣😣😣
點會呢?妳收過PM嘛,有無見過下人先?有無D妳見左,心諗,文字加幻想....永遠是美好的~~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-4-19 11:06 AM 發表 查看引用來源

妳以為我吸引咩?妳見我成日留言,就知我無人要啦.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-19 11:45 AM 發表 查看引用來源

可.....可唔可以唔係綠置居啊:smile_13::smile_13:
龍兄筍盤重推,好過西半山
師姐師妹上車盤
😂😂😂😂盡做啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆