上一頁下一頁
發新話題

我係一個無試過高潮嘅淫妹

收藏  |  訂閱
263  27.4k

引用:
原帖由 imabitch 於 2018-2-28 22:00 發表 查看引用來源

Haha av嗰d聽講好多係尿
我唔知呀因爲好似唔多女仔識噴到咁
我估應該冇咁誇張掛:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 超級白滑的蛋 於 2018-2-28 09:27 PM 發表 查看引用來源
知,佢次次都會我有冇想高潮既感覺,而我好老實答佢冇
係咪好難中個位?我係好多時中到 但係啲仔好鐘意轉pose 跟住就無咗
佢地好似覺得係咁轉係勁啲
耐少少就問我嚟未 我心諗:not even close...

引用:
原帖由 Jason_1204 於 2018-2-28 10:02 PM 發表 查看引用來源

我估應該冇咁誇張掛:smile_30::smile_30:
呢d我會信女仔朋友親身講多過男仔
好似無聽過噴到av咁 但的確係會噴

引用:
原帖由 imabitch 於 2018-2-28 22:03 發表 查看引用來源

呢d我會信女仔朋友親身講多過男仔
好似無聽過噴到av咁 但的確係會噴
PM問左你少少野..

引用:
原帖由 imabitch 於 2018-2-28 10:02 PM 發表 查看引用來源

係咪好難中個位?我係好多時中到 但係啲仔好鐘意轉pose 跟住就無咗
耐少少就問我嚟未 我心諗:not even close...
我都聽講過轉pose女仔會cool down難啲高潮,反而keep住同一個pose好啲。咁耐以嚟我gf都只係試過一次接近陰道高潮,但都係差少少。

引用:
原帖由 imabitch 於 2018-2-28 10:02 PM 發表 查看引用來源

只要撩中, 洗鬼轉咁多pose咩

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2018-2-28 10:05 PM 發表 查看引用來源

我都聽講過轉pose女仔會cool down難啲高潮,反而keep住同一個pose好啲。咁耐以嚟我gf都只係試過一次接近陰道高潮,但都係差少少。
你打打吓飛機停咗都射唔出啦 一樣

引用:
原帖由 imabitch 於 2018-2-28 10:46 PM 發表 查看引用來源

你打打吓飛機停咗都射唔出啦 一樣
師妹個比喻勁中point

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2018-2-28 10:48 PM 發表 查看引用來源

師妹個比喻勁中point
根本同一樣野lo....

未試過高潮會唔會前戲未夠就好快插入。定係插唔中個g點。試下轉下唔同姿勢或者環境。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆