上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  45.7k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-5-14 11:44 PM 發表 查看引用來源

多謝Coco師姐關心,其實我真係少上嚟,間中都會見到大家吹得好開心,但我又好似撘唔到咀喎,所以就好少留言。
呢到好隨意架,我都係得閒搭吓咀,哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-5-14 11:35 PM 發表 查看引用來源

間房太大我地唔鍾意,duplex,電視係樓下,唔可以嘆住係床睇電視,去廁所又要落樓,太大都唔係太方便🤷🏻‍♀️
咁沖涼使唔使落樓…? 

我諗緊,會唔會沖完涼,著住性感睡裙行上樓…嘿嘿。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-5-14 11:39 PM 發表 查看引用來源

因為台中我哋都會係個中轉站,即通常stay一晚,然後就會攞車,再出發去台南或其他地方,台南我覺得自己揸車會比較方便。
揸車就梗係方便啲。不過台灣人駕駛習慣同我地好唔同,我諗有啲危險。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-5-14 11:53 PM 發表 查看引用來源

台妹是重點
哈哈,森師兄試過豔遇嗎?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-5-14 11:47 PM 發表 查看引用來源

咁又係喎,有飛機撘,我已經好開心㗎啦,而且台灣又多嘢食,就最啱我呢啲肥c9㗎啦,食呀~~食呀~~~食呀~~~我就最鐘意台灣美食㗎啦,哈哈
台灣美食,yummy

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-5-15 09:35 AM 發表 查看引用來源

台灣美食,yummy
夜市香鷄扒。重有精緻日本西餐。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-15 10:00 AM 發表 查看引用來源

夜市香鷄扒。重有精緻日本西餐。
日餐,台灣真係好多好味日餐食⋯

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-5-14 11:47 PM 發表 查看引用來源

咁又係喎,有飛機撘,我已經好開心㗎啦,而且台灣又多嘢食,就最啱我呢啲肥c9㗎啦,食呀~~食呀~~~食呀~~~我就最鐘意台灣美食㗎啦,哈哈
我都覺,飛一轉,其實同坐船去澳門時間差不多.
但果度有咩好野食呢??

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-15 09:25 AM 發表 查看引用來源

揸車就梗係方便啲。不過台灣人駕駛習慣同我地好唔同,我諗有啲危險。
有幾危險,大不了,車左個台妹返酒店之嘛:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-15 09:23 AM 發表 查看引用來源

咁沖涼使唔使落樓…?

我諗緊,會唔會沖完涼,著住性感睡裙行上樓…嘿嘿。
師兄,浪漫D,師妹落樓沖涼果下,已經被老公就地正法啦,再玩抱起上樓梯嘛,唔係要條樓梯黎真係貪佢有得行咩~~~~好辛苦架嘛:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆