上一頁下一頁
發新話題

男人造愛時總愛問問題?

收藏  |  訂閱
58  8.6k

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-13 12:24 PM 發表 查看引用來源

我好敏感果陣都會笑..
佢會叫我專心 d,  認真 d

小魔女你好,我問過女仔,男人問得最多係舒唔舒服同埋高潮未。

其實我以前都有問過,而家少啲。講野問問題主要係想激啲。

個人經驗係,似乎女仔鐘意問問題多D喎。

“阿xx個女而家唔知幾歲﹖”
“你幾時戴番袋袋﹖”
“我係味肥左﹖”
“見到‘徒步’有超平Longchamp袋賣,唔知真定假﹖”
“想唔想射﹖”

邊做邊答,又要唔分心,個腦真係要8核先掂! :smile_27:

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-13 06:04 PM 發表 查看引用來源

“你幾時戴番袋袋﹖”
“我係味肥左﹖”
“想唔想射﹖”

邊做邊答,又要唔分心, ...
哇,我覺得一面做一面講野無問題,而且仲幾好feel,

我會問佢舒唔舒服、鍾唔鍾意咁?

你果個講呢啲話題好奇怪喎

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-13 06:04 PM 發表 查看引用來源

“你幾時戴番袋袋﹖”
“我係味肥左﹖”
“想唔想射﹖”

床上講既野都信唔過啦

回覆 1# 的帖子

我就唔講野,拼命插

引用:

“你幾時戴番袋袋﹖”
“我係味肥左﹖”
“想唔想射﹖”

根據腦部解剖
女性的確比男性更善於multi-tasking

引用:
原帖由 iamlittledevil 於 2014-1-13 06:54 PM 發表 查看引用來源

哇,我覺得一面做一面講野無問題,而且仲幾好feel,
我會問佢舒唔舒服、鍾唔鍾意咁?

你果個講呢啲話題好奇怪喎
我都鐘意一路做一路講野, 不過最鐘意係講啲淫賤野,
"嘩, 你個閪好窄"
"屌爆你隻小淫娃"
"睇下塊鏡, 睇下自己幾淫賤"
"頭先含得咁舒服, 等我屌大力啲黎奬勵你"

越淫越high, 最好係大家都講

即係點?無答案嘅~~~

我覺係個個男既都會唔同, 佢問你既原因都係想你答佢掛住, 仲要一路呻吟一路講好愛佢好掛住佢, 等佢聽到high, 唔知咁算唔算真心啦, 不過都算係情趣掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆