上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  45.4k

引用:
原帖由 cmc001 於 2018-5-11 12:11 AM 發表 查看引用來源

其實而家仲有無出足球小將?
我由小學開始買開始睇,追吓追吓到而家都斷咗好幾年無買
我最後睇到世青編。

番外戴志偉去西班牙…

引用:
原帖由 cmc001 於 2018-5-11 12:11 AM 發表 查看引用來源

其實而家仲有無出足球小將?
我由小學開始買開始睇,追吓追吓到而家都斷咗好幾年無買
當然有,廿年前既足球小將對手最勁係西德.10年前最勁係巴西,幾年前打奧運,最勁係自己,即贏係睇自己,輸,又因為自己人腳唔齊.其實佢世盃一有,作者就會出書講下.
上年世盃,仲搵左成班日本仔示範作者中既絕招,剃刀射球,衝力射球同埋主角既雙人射球添,上YOUTUBE有得睇返,包你話熱血,但拍成功既一球要失敗幾多球就唔知嘞.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-11 12:19 AM 發表 查看引用來源

我最後睇到世青編。

番外戴志偉去西班牙…
去西班牙已好耐了,黎緊應該要打外星人.
:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-10 14:14 發表 查看引用來源

其實球會比國家隊有更強實力,無可厚非,但為自己國家出手,果份賣力,又真係世界盃先睇到.
我以前捧巴士架,但走晒樣.
咁.....不如捧日本啦,有戴志偉.:smile_34::smile_34: ...
反而好記得2002隊韓國隊,好整體

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-5-11 08:34 AM 發表 查看引用來源

2002年韓國隊安貞煥鍚戒指果一幕仲記得
不過同時韓國隊黑哨到不能,佢地對意大利果場仲記得

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-5-11 08:34 AM 發表 查看引用來源

其他唔講,果次之後,我最認識深係人蔘.聽講韓仔既全員上落用唔完既體力就用佢.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-5-11 08:40 AM 發表 查看引用來源

2002年韓國隊安貞煥鍚戒指果一幕仲記得
不過同時韓國隊黑哨到不能,佢地對意大利果場仲記得
黑哨,其實真係好難避免,如果唔係,搞主場無地利可言.
果年好似係中國隊有份踢既一年添.

引用:

韓國隊,好似成場都跑緊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-11 08:25 AM 發表 查看引用來源

去西班牙已好耐了,黎緊應該要打外星人.
:smile_34::smile_34:
其實踢左世界杯未?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-11 10:00 AM 發表 查看引用來源

韓國隊,好似成場都跑緊。
當年最正係唔洗捱眼瞓睇波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆