上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  45.4k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-5-9 05:28 PM 發表 查看引用來源

飯團
寶寶升級做寶寶團長喎:smile_40:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-5-9 09:37 PM 發表 查看引用來源

好慘,以前最享受係奏國歌逐個zoom埋去睇球員,意大利隊真係一個享受
今屆邊隊養眼啲?

成個禮拜都落雨… 週末落雨重麻煩。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-9 11:14 PM 發表 查看引用來源

今屆邊隊養眼啲?
我會捧阿根廷同葡萄牙,因為我鐘意個人技術,我好怕泊大巴又或大腳吊入禁區搏好彩.
而且,我估睇埋今屆,美斯同C朗都應該會退出國家隊.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-10 09:27 AM 發表 查看引用來源
成個禮拜都落雨… 週末落雨重麻煩。
唔麻煩,仲係好日子添,因為我見過好多好MAN既,落雨跑,跑到要除衫,露出一身既雞肉,係紅綠燈等過馬路,好型,因為我估佢電話同埋headphone都係防水既,搞到我想上前,問係咩牌子.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-10 11:19 AM 發表 查看引用來源

唔麻煩,仲係好日子添,因為我見過好多好MAN既,落雨跑,跑到要除衫,露出一身既雞肉,係紅綠燈等過馬路,好型,因為我估佢電話同埋headphone都係防水既,搞到我想上前,問係咩牌子. ...
正常牌子既sports useheadphone都防水,最低低低要求黎架啦
我屋企d藍芽無線耳筒全都防水,淋雨爆汗全無問題

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-10 11:11 AM 發表 查看引用來源

我會捧阿根廷同葡萄牙,因為我鐘意個人技術,我好怕泊大巴又或大腳吊入禁區搏好彩.
泊大巴會瞓著😴

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-10 11:11 AM 發表 查看引用來源

美斯踢阿根廷其實唔係幾好睇。C朗都幾好睇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-10 11:19 AM 發表 查看引用來源

唔麻煩,仲係好日子添,因為我見過好多好MAN既,落雨跑,跑到要除衫,露出一身既雞肉,係紅綠燈等過馬路,好型,因為我估佢電話同埋headphone都係防水既,搞到我想上前,問係咩牌子. ...
Samsung 好似有防水型號。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-5-10 12:14 PM 發表 查看引用來源

泊大巴會瞓著😴
一個人睇,都幾容易瞓著。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆