食左朋友條仔

收藏  |  訂閱
16  11.9k

食左朋友條仔

地條仔其實係我朋友既朋友,先講少少背景,我同佢識左10年,佢係混血,又靚仔又有型,身型仲幾靚,唔算大隻但有少少肌肉,線條幾靚。雖然佢外型吸引,但又對佢無乜特別好感,同佢咀型就幾岩,所以一直都係好朋友關係,我地係好少見面,但會成日text同講電話吹下水。兩三年前,飲醉酒既佢係whatsapp撩我上床,佢話其實睇中左我身材好耐,咁當年既我又實在係dry左太耐,所以俾佢氹到。第一次同朋友上床、第一次去開房,感覺係緊張得黎又幾放心,佢對我好溫柔,又好錫住我,又會問下有無整痛我,全程都帶領住我,好關照我又好體貼。就係咁,我地keep住得閒打佢工作好忙,而且佢係有女朋友,所以我地約見面真係有難度。某個星期六朝早佢打黎嘈醒左我,佢話佢係女朋友屋企,不過女朋友返左工,女朋友屋企人去哂旅行,佢問我有無興趣上去含下佢,我猶豫左陣,因為我都同佢女友見過幾次面,不過我地又真係好耐無見面,最後我都係唔理咁多,快快手換衫化個妝就衝左去揾佢。我lunch都未食就食佢先,我都唔知係佢技術好定係我地夾,佢好清楚我咩位置舒服,佢隻手真係不得了,真係好到位,快而準,一分鐘可以令我有兩次高潮,而我地既性器官應該真係幾夾,同佢做係最舒服,佢尺寸對我黎講真係唔大又唔細岩岩好,而佢係暫時唯一一個做既時候俾到高潮我既男人,真係好鍾意同佢上床,所以佢打個電話黎我就即刻送外賣。同佢大戰完佢仲煮左個麵俾我食,跟住一齊攬住係sofa打左陣機先走,真係節目豐富,不過咁大個女真係第一次咁狗,偷偷地上人地屋企仲偷食埋人地條仔。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 baby;$ 於 2018-5-25 03:46 PM 發表 查看引用來源
地條仔其實係我朋友既朋友,先講少少背景,我同佢識左10年,佢係混血,又靚仔又有型,身型仲幾靚,唔算大隻但有少少肌肉,線條幾靚。雖然佢外型吸引,但又對佢無乜特別好感,同佢咀型就幾岩,所以一直都係好朋友關係,我地係好少見面,但會成日text同講電話吹下水。兩三年前,飲醉酒既佢係whatsapp撩我上床,佢話其實睇中左我身材好耐,咁當年既我又實在係dry左太耐,所以俾佢氹到。第一次同朋友上床、第一次去開 ...
你身材點㗎?
同佢keep咗幾耐?

引用:
原帖由 Mrtap 於 2018-5-25 03:55 PM 發表 查看引用來源

你身材點㗎?
同佢keep咗幾耐?
一次炸

支持一下先
咁師姐都唔算食左朋友條仔呀
你同佢女友叫做見過下面唧

引用:
原帖由 女王光環 於 2018-5-25 03:59 PM 發表 查看引用來源
支持一下先
咁師姐都唔算食左朋友條仔呀
你同佢女友叫做見過下面唧
新手女王

引用:
原帖由 baby;$ 於 2018-5-25 03:57 PM 發表 查看引用來源

一次炸
點解唔keep呀

引用:
原帖由 Mrtap 於 2018-5-25 04:02 PM 發表 查看引用來源

新手女王
哈...係呀
新手上路

師姐睇泥都幾享受呢位朋友帶來既歡愉,有時搵到夾既床伴都吾易嫁

引用:
原帖由 34C! 於 2018-5-26 03:54 PM 發表 查看引用來源
師姐睇泥都幾享受呢位朋友帶來既歡愉,有時搵到夾既床伴都吾易嫁
溝通好重要

前往最後回覆