普通性愛不能滿足

收藏  |  訂閱
25  1.4k

普通性愛不能滿足

小弟近排發覺普通性愛已經不能滿足自己
如何是好???

發現自己不知係奴性重還是鐘意重口味
但真的希望結識愛玩重口味既朋友
或分享

有咩提示好??

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2014-4-20 04:06 PM 發表 查看引用來源
小弟近排發覺普通性愛已經不能滿足自己
如何是好???

發現自己不知係奴性重還是鐘意重口味
但真的希望結識愛玩重口味既朋友
或分享

有咩提示好??

中意玩屎尿?

引用:
原帖由 20120816 於 2014-4-20 04:07 PM 發表 查看引用來源

中意玩屎尿?

有諗過,都有睇過有關AV,無反感感覺
想玩D夠刺激,有feel既玩意
但流血既就唔好了

追求官能上刺激 :smile_35:

同樓主一樣
接觸過之後真係返唔到轉頭
宜家攪到對普通SEX興趣淡晒........:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 奇毒 於 2014-4-20 09:27 PM 發表 查看引用來源
同樓主一樣
接觸過之後真係返唔到轉頭
宜家攪到對普通SEX興趣淡晒........:smile_42: :smile_42: :smile_42:
那你怎樣滿足自己???

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2014-4-20 09:36 PM 發表 查看引用來源
那你怎樣滿足自己???
咪無得滿足咯
香港人普遍諗法保守
真係好難搵到志同道合既人
又唔想為洩慾而去呃人求其搵個
寧缺唔濫既結果自然係缺........

綑綁 矇眼岩唔岩?!膠紙?!

引用:
原帖由 shadow3000 於 2014-4-20 10:46 PM 發表 查看引用來源
綑綁 矇眼岩唔岩?!膠紙?!
綁同矇眼都唔錯, 呢方面仲有好多其他玩法

膠紙貼既時候係好方便, 但拆既時候好煩同容易整親

引用:
原帖由 奇毒 於 2014-4-20 10:54 PM 發表 查看引用來源

綁同矇眼都唔錯, 呢方面仲有好多其他玩法

膠紙貼既時候係好方便, 但拆既時候好煩同容易整親
你玩膠紙想玩真膠紙?!真膠紙實會整親啦 痴咩位都死
如果你想玩AV果D黑膠紙就去成人舖買
包唔會整親 又平又大大卷 果D好易撕
尤其遇水就好易拆返出黎 雖然係咁但被人縛果個一定自己拆唔到(就算真係想拆)

前往最後回覆