41 12345
上一頁下一頁
發新話題

終於同女朋友玩左次3p

收藏  |  訂閱
40  11.4k

終於同女朋友玩左次3p

是咁的

今次嘅3p都已經約左好耐
終於大家都約到同一個時間得閒
而依個咁好彩嘅男仔都係上次4p個條仔
(S代表個個男仔)
個日S一早就到左酒店
我同女朋友就一齊過去,去到買D野食同酒就上房
一開始都係睇下電視食下野飲下酒咁
大約過左一個鐘左右,我就叫S入去沖涼先
當我聽到水聲就再同我女朋友入去
入到去佢地好怕醜咁企左係到
我就叫我女朋友幫S搽梘液
我女朋友從後幫佢搽身,搽到個條野到從後幫佢打飛機又摸袋,搞到S開始發出喘氣聲
跟住我要我女朋友跪係我同S嘅中間,我同S背住我女朋友,佢兩隻手就分別係我地左右兩邊嘅袋底摸上去打飛機(依下真係好爽)

沖到咁上下,我就叫S出去先,跟住我同我女朋友就出去
一開始我同S訓左係到,我女朋友就左右手幫我地打飛機跟住我女朋友就幫我用口,S就係後面用手用口服待佢,我就係前面深喉佢
到咁上下我地就好似av咁企起身,我女朋友就左一條右一條咁含。個畫面真係好正

之後就S就帶套後入,我繼續深喉我女朋友。女朋友想叫又叫唔到,淨係可以唔....唔....聲咁叫。

之後我叫S除套比我女朋友含,到我狗仔式,我問我女朋友(你鐘唔鐘意服待我地兩個?鐘唔鐘意比我地屌)
佢一路含住一路話好鐘意

之後我就叫女朋友坐上S到,我就坐係床邊睇住佢地玩,女朋友不停大叫,我就係佢格離問佢舒唔舒服,爽唔爽。睇多陣我就企係佢身邊比女朋友含

過多陣S狗仔式完事,S清潔完之後出返黎我叫我女朋友幫佢含,我就男上不停咁抽插佢。最後我口爆左佢,之後女朋友就用口幫我清潔

休息左半個鐘左右,我地再做多次(都係個D啦)
完事後我地食完晚飯,S就走先,我同我女朋友就再搞多次之後就訓覺lu

黎緊下次可能會再有4p玩
如果有就再包膠啦👍🏻
打得唔係幾好,請見諒

你點氹到女友玩?

好有興趣加入

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-25 05:50 PM 發表 查看引用來源
你點氹到女友玩?
我會多D引導佢,未試之前俾多啲幻想佢

引用:
原帖由 nokia2006 於 2018-5-25 06:04 PM 發表 查看引用來源
好有興趣加入
你之前有無試過?

爽到爆

引用:
原帖由 ronnymi 於 2018-5-25 07:51 PM 發表 查看引用來源
爽到爆
都真係好爽
你都有試過?

如果接受到, 玩過真係返唔到轉頭

引用:
原帖由 1frankz 於 2018-5-26 12:00 AM 發表 查看引用來源
如果接受到, 玩過真係返唔到轉頭
個種淫亂同刺激
真係好難形容

引用:
原帖由 叫我做主人 於 2018-5-26 12:14 AM 發表 查看引用來源

個種淫亂同刺激
真係好難形容
睇住女友俾人屌, 又是另一翻樂趣

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆