上一頁下一頁
發新話題

同男朋友半年冇行埋(無糖)

收藏  |  訂閱
76  8.1k

引用:
原帖由 無袖 於 2018/5/10 04:14 發表 查看引用來源
好奇一問樓主男定女😂
我都第一時間咁諗,因樓主叫Matthew......😅

試試從調情技巧上著手啦!
假如雙方都有結婚打算,但又性生活唔美滿,遲早都會出問題。

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-11 12:31 AM 發表 查看引用來源

你講得太好啦🤦🏻‍♀️
以前仲會介意嘅時候,其實有提過佢,佢話我提咗佢就會有壓力,怕有為做而做嘅感覺。到到而家,其實大家都共識咗我哋性生活喺有問題。 ...
我覺得佢係有第二個就真...

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-12 04:02 AM 發表 查看引用來源

你分析得好好啊。
我哋已經喺冇性但感情仍然好好,因為我哋年紀有十年距離,佢本身都當我細路,有次佢講笑我哋就嚟變兄妹,聽完其實唔開心。
我覺得而家已經去到惡性循環,佢冇辦法挑逗到我,過程我會諗住快啲完結,或者有時真喺做一半就算。雖然我有心,但喺又冇咩動力去維持同佢性生活,因為心身都冇享受到,仲要有壓力去交戲。
叫佢補身就冇可能㗎啦,睇心理醫生會易啲,但首先要有閒錢🤦🏻‍♀️ ...
如果好似妳咁講,佢真係講妳地變兄妹的話,就是妳們的愛情已經變了親情,其實就是他對妳無興趣了,只係一種生活既依賴感令妳地繼續一齊,妳可能要想清楚自己到底想要男朋友/老公,還是哥哥啦,如果妳還是想要男朋友/老公的話,就認真坐底傾傾,呢個係屋企就可以了,又不用錢,看看他的答案是怎樣,再決妳之後點行,呢個係我個人意見,別見怪:smile_34:

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2018-5-12 12:07 AM 發表 查看引用來源

一個忙字就可以唔理人感受。
咁既情況只會越來越長時間,而你就就越來越心淡。
我現在就係咁様,已經幾年了已放棄。所以有機會好好咁傾下。
師姐最後怎解決?一直不理?

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-12 04:02 AM 發表 查看引用來源

你分析得好好啊。
我哋已經喺冇性但感情仍然好好,因為我哋年紀有十年距離,佢本身都當我細路,有次佢講笑我哋就嚟變兄妹,聽完其實唔開心。
我覺得而家已經去到惡性循環,佢冇辦法挑逗到我,過程我會諗住快啲完結,或者有時真喺做一半就算。雖然我有心,但喺又冇咩動力去維持同佢性生活,因為心身都冇享受到,仲要有壓力去交戲。
叫佢補身就冇可能㗎啦,睇心理醫生會易啲,但首先要有閒錢🤦🏻‍♀️ ...
咁依家妳地點呀?

有原因嗎?

最近有無做

誘下如何誘惑你另一半去做

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-10 04:29 AM 發表 查看引用來源

女嚟嘅😂
其實睇你個名,我都想問XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆