上一頁下一頁
發新話題

同男朋友半年冇行埋(無糖)

收藏  |  訂閱
76  8.1k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-5-11 07:36 AM 發表 查看引用來源
你當終身對像,咁第日後悔咁點呢?自己忍到嗎?既然大家都知,就快快解決問題啦!你對性咁大需求,佢又冇性趣,半年已經咁,再耐d咪仲大獲,同佢再攤開傾吓,唔得就搵求助啦… ...
未諗到日後會唔會後悔啊,咁相處喺最重要,性始終喺其次,但問題可以解決到就最好啦。會抽時間再試下溝通,但我foresee到真喺幾難解決⋯⋯

殘廢餐是否指你男友都不想太摸你了,只想你吹爆佢算數,是嗎?

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-5-11 11:41 AM 發表 查看引用來源

點解會咁架,咁快就變左交功課.........妳們兩個都有問題呀
先是他兩個月來一次,之後妳變交功課,到他開始不想做,妳們怎樣繼續向前行,除非大家都是神交就可以的人,但明顯妳們不是,快些好好解決把,不要結了婚後,雙方都後悔:smile_27: ...
其實只喺拍咗拖三年🙁正常性生活只有一年。佢有講笑我哋就嚟變兄妹,聽落個心感覺怪怪地。佢工作實在太忙,我諗暫時未有辦法抽精力解決⋯最壞打算都可能喺搵專業人士幫忙。

引用:
原帖由 bp-6m 於 2018-5-11 04:54 PM 發表 查看引用來源
做愛可減壓,佢要你著絲物有興趣已經好好,我另一半對住部電話,仲大興趣過做愛,搞到我無哂引
但喺因爲佢而家交貨好行,好似突然變到連前戲都唔識咁,搞到我都冇曬心機⋯⋯我本身已經喺做愛時會發夢嗰啲人,有時真喺好想同佢講「不如瞓啦」。玩電話興趣大過性又真喺仲慘⋯雙方都覺得想改變其實仲有希望嘅⋯

引用:
原帖由 天河浪人 於 2018-5-11 10:26 PM 發表 查看引用來源
可能你改個女性D 既名 佢會日日都動L
呢啲網名嚟啫😝

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2018-5-12 12:07 AM 發表 查看引用來源

一個忙字就可以唔理人感受。
咁既情況只會越來越長時間,而你就就越來越心淡。
我現在就係咁様,已經幾年了已放棄。所以有機會好好咁傾下。
其實佢都想解決㗎,但真喺冇精力去討論呢啲問題,佢返工辛苦我都肉赤,唔忍心嗰少少休息時間都捉住佢講🙁 心真喺好淡㗎啦,但冇辦法怪佢⋯
咁師姐你習慣咗啦?最後冇搵到方法?

引用:
原帖由 degree06 於 2018-5-12 02:11 AM 發表 查看引用來源

兩個人相愛來到某一地步,係唔需要性行為,唔駛做愛,感情都可以好好。做愛只係感受到愛意既一種。性行為之外,平時既生活,感唔感受到愛?妳既身體仍需要佢既撫摸。若果係結婚對象,長期一齊生活,的確係要諗下點解決。最好係令佢明白妳既需要,心靈和身體。睇心理醫生?中醫補身?點樣令佢唔覺得係強迫和壓力係很高既技巧。 ...
你分析得好好啊。
我哋已經喺冇性但感情仍然好好,因為我哋年紀有十年距離,佢本身都當我細路,有次佢講笑我哋就嚟變兄妹,聽完其實唔開心。
我覺得而家已經去到惡性循環,佢冇辦法挑逗到我,過程我會諗住快啲完結,或者有時真喺做一半就算。雖然我有心,但喺又冇咩動力去維持同佢性生活,因為心身都冇享受到,仲要有壓力去交戲。
叫佢補身就冇可能㗎啦,睇心理醫生會易啲,但首先要有閒錢🤦🏻‍♀️

引用:
原帖由 happy18 於 2018-5-12 03:25 AM 發表 查看引用來源
殘廢餐是否指你男友都不想太摸你了,只想你吹爆佢算數,是嗎?
唔喺,前戲只會刺激下胸部,其餘一概沒有,好奇怪佢對畀人吹喺唔感興趣,有時我哋做一半就瞓教算數。

問題算嚴重,要及早救。

不如你試吓俾啲衝擊佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆