上一頁下一頁
發新話題

中出失戀女同事 (有相)

收藏  |  訂閱
44  38.5k

中出好正喎!

條女感覺應該係22、23?

唔同佢一齊?

CC 好堅挺啵!

引用:
原帖由 向前號 於 2018-5-6 02:05 AM 發表 查看引用來源
唔同佢一齊?
變左SP啦

引用:
原帖由 HKGSUPER 於 2018-5-3 05:00 PM 發表 查看引用來源
回憶陣年舊事….

呢位舊女同事, 我叫佢CC, 因為剛識佢時,
發覺佢幾好身材, 應該都有C Cup,
所以係男同事間, 我地既暗號, 就用CC代表她.

CC身材好Fit, 廿幾歲到, 樣都幾清淳,
成班男同事都經常昅住佢, 睇 ...
好多女飲完洒,心情放鬆就變得open

引用:
原帖由 HKGSUPER 於 2018-5-7 03:37 PM 發表 查看引用來源

變左SP啦
嘩,好性福,師兄

引用:
原帖由 HKGSUPER 於 2018-5-3 17:00 發表 查看引用來源
回憶陣年舊事….

成班男同事都經常昅住佢, 睇下有無機會,
後來大家知道佢有條仔, 就無再咁狼死啦.

我係公司IT, 經常都會接觸好多同事, 當然包括CC.
有次CC問我IT野, 我叫 ...
即刻望一下自己個胸,
我見佢即時面紅紅, 仲打左我隻手一下,
跟住CC話: 多謝你關心.... 偏住咀仔走.

咁可愛!!! 好有想像空間

對奶
幾白淨喎

引用:
原帖由 HKGSUPER 於 2018-5-3 05:00 PM 發表 查看引用來源
回憶陣年舊事….

成班男同事都經常昅住佢, 睇下有無機會,
後來大家知道佢有條仔, 就無再咁狼死啦.

我係公司IT, 經常都會接觸好多同事, 當然包括CC.
有次CC問我IT野, 我叫 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆