DEL

收藏  |  訂閱
20  6.4k

台妹喜歡港男是事實,去過台灣就知,真係爽。

我都有印象睇過差唔多既文...

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2018-5-30 05:24 PM 發表 查看引用來源

有無LINK呀 , 唔係掛
果版叫……中年肥佬嘅整定!?
同你雷同噃

引用:
原帖由 brotheron 於 2018-5-30 22:10 發表 查看引用來源

我都記得有
我都記得有個o甘上下o既經歷. 又係溫泉旅館.

故事好熟口面:smile_o06:

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2018-5-30 04:53 PM 發表 查看引用來源
最近比較得閒 想記錄返一件值得回味既事,件事發生係我結婚前,個時同前女友仲嘈緊交 , 咁岩公司派我去台灣出差, 梗係求之不得啦, 因為都唔想成日同佢嘈大家冷靜下。:smile_39:

到左台灣第1日 , check in 完就去左公司,記得開埋d 無咩用既會 , 見下當地d同事同客. 當晚同台灣同事食完飯 , 就返左酒店休息.終於可以一個人靜下, 呢間酒店其實係溫泉旅館黎 , 咁見一 ...
同台灣妹打真軍正喎:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2018-5-30 04:53 PM 發表 查看引用來源
最近比較得閒 想記錄返一件值得回味既事,件事發生係我結婚前,個時同前女友仲嘈緊交 , 咁岩公司派我去台灣出差, 梗係求之不得啦, 因為都唔想成日同佢嘈大家冷靜下。:smile_39:

到左台灣第1日 , check in 完就去左公司,記得開埋d 無咩用既會 , 見下當地d同事同客. 當晚同台灣同事食完飯 , 就返左酒店休息.終於可以一個人靜下, 呢間酒店其實係溫泉旅館黎 , 咁見一 ...
同台灣妹打真軍正喎:smile_47::smile_47:

台妹讚~

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2018-5-31 08:18 AM 發表 查看引用來源
我都有印象睇過差唔多既文...
me3

故事完了?有沒有下文?台妹會來港旅遊嗎?

前往最後回覆